Te koop: Bornrif 16

Bornrif 16, Volendam
Adres Bornrif 16
1132 LW Volendam
Type Eindwoning
Bereken je maandlasten koopsom € 319.000 v.o.n.
Verkocht
Afmetingen Inhoud: 600 m3
Woonopp: 125 m2
Perceel: 141 m2
Indeling Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal verdiepingen: 2

TuinTuinligging: noordoost
Tuingrootte: 63 m2
Bouwjaar2019
VerwarmingWarm water: elektrische boiler eigendom

Downloads
Delen:      
Bornrif 16
Koopsom: € 319.000 v.o.n.
Te koop: Bornrif 16 in Volendam
Geïnteresseerd? Vraag een bezichtiging aan! Klik hier
Omschrijving
Op een mooie locatie in de nieuwbouw wijk de Broeckgouw is deze ruime woning, type Alida, in de vrije verkoop gekomen.

De woning met bouwnummer 118 is onderdeel van fase 9 & 10 van het gebied ‘de Broeckgouw’. Het is gelegen aan een rustige straat met een open ligging en uitkijk over het grasveld. De Alida woningen zijn type Carré woningen geeft de verbijzondering van de wijk aan. De extra breedte over 2 bouwlagen geeft de woning een ruime indeling met ruime woon- en leefruimte. Een echte blikvanger!

Een hoekwoning met een woonoppervlak van 124m² en perceeloppervlak van 157m². Uiterst energiezuinig en is voorzien van een warmtepomp systeem met vloerverwarming, waarbij de aardwarmte wordt gebruikt om de woning op te warmen. Hierdoor is een gasaansluiting verleden tijd. Op het dak zijn daarnaast ook nog eens een aantal zonnepanelen toegepast.

Op de begane grond een royale en lichte woonkamer met een open keuken. Op de 2e verdieping bestaat de mogelijkheid tot een balkon die vanuit de kamer is te bereiken. Er zijn standaard 3 slaapkamers en op de 2e verdieping is er de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren.

De woning moet nog worden gebouwd. Kijk voor meer informatie op de website van projectbureau de Broeckgouw. Naast een verkooptekening en een technische omschrijving is hier ook nog extra informatie te downloaden zoals een brochure over het aardgasvrij bouwen.
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • open ligging
Google Maps