Te koop: Den Oeverlaan 33

Den Oeverlaan 33, Volendam
Adres Den Oeverlaan 33
1132 LP Volendam
Type Vrijstaande woning
Bereken je maandlasten koopsom € 849.000 k.k.
Ingetrokken
Afmetingen Inhoud: 685 m3
Woonopp: 171 m2
Perceel: 383 m2
Indeling Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3
Aantal verdiepingen: 3

Bouwjaar2020
VerwarmingWarm water: elektrische boiler eigendom

Downloads
Delen:      
Den Oeverlaan 33
Koopsom: € 849.000 k.k.
Te koop: Den Oeverlaan 33 in Volendam
Te koop: Den Oeverlaan 33 in Volendam
Te koop: Den Oeverlaan 33 in Volendam
Te koop: Den Oeverlaan 33 in Volendam
Te koop: Den Oeverlaan 33 in Volendam
Te koop: Den Oeverlaan 33 in Volendam
Plattegronden
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Geïnteresseerd? Vraag een bezichtiging aan! Klik hier
Omschrijving
Voor velen is het een droom om vrijstaand te wonen. Geen last van je directe buren, veel ruimte en het gevoel van vrijheid! Deze droom ligt nu voor het oprapen!

Langs de historische dijkzone in de populaire nieuwbouwwijk ‘Broeckgouw’ kunnen we je deze schitterende vrijstaande villa aanbieden. Een woning met luxe uitstraling en mooie details!
Gelegen aan de noordrand, met vrij uitzicht naar het IJsselmeer en aan een waterloop met aansluitend weilanden en het IJsselmeer.

De villa wordt gebouwd door het uitstekende Bouwbedrijf Hof BV uit Grootebroek. Deze heeft al meerdere woningen gebouwd aan de Noordrand. Groot voordeel voor u is dat u nog 1 op 1 met het Bouwbedrijf kunt overleggen over de door u gewenste indeling. De villa wordt traditioneel gebouwd met gebruik making van hoogwaardige materialen zoals keramische dakpannen, hardstenen raamdorpels en zinken hemelwaterafvoeren.

De kavel heeft een grootte van 383 m². De villa heeft een diepte van 11 meter en een breedte van 7 meter. Het gebruiksoppervlakte wonen is 171 m² met een garage van 15 m² welke via de hal bereikbaar is. De villa is uitstekend geïsoleerd en wordt uiteraard gasloos uitgevoerd. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping en wordt uitgevoerd met een lucht-warmtepomp (Nefit).

De BASIS INDELING is als volgt:
  • aan water
  • aan rustige weg
  • in woonwijk

Begane grond: Entree met trapopgang naar 1e verdieping, meterkast, half betegeld toilet voorzien van wandcloset en fonteintje, open keuken (keuken niet inbegrepen), L-vormige woonkamer voorzien van openslaande deuren naar het achtererf en een aangebouwde garage (van binnenuit bereikbaar) voorzien van openslaande deuren, wasmachine aansluiting, wasdroger aansluiting en deur naar het achtererf.

1e verdieping: Overloop met vaste trap naar 2e verdieping, voorslaapkamer voorzien van inloopkast, twee achterslaapkamers en een betegelde badkamer voorzien van wastafel, wandcloset, ligbad en douche. Gehele verdieping voorzien van vloerverwarming.

2e verdieping: riante ruimte welke nog geheel zelf indeelbaar is.

De villa wordt compleet opgeleverd. Er zijn stelposten opgenomen voor het tegelwerk en sanitair. U moet alleen uw eigen keuken uitzoeken.

Groot voordeel voor u is dat u niet de lasten heeft van het in eigen regie bouwen van uw villa maar dat u kunt wel in overleg met Bouwbedrijf Hof de indeling naar uw eigen inzicht bepalen.

Wil jij graag je dromen najagen en ben je nieuwsgierig naar je meer informatie? Neem contact met ons op voor de uitgebreide informatie.
Google Maps