Te koop: Den Oeverlaan 96

Den Oeverlaan 96, Volendam
Adres Den Oeverlaan 96
1132 LP Volendam
Type 2-onder-1-kapwoning
Bereken je maandlasten koopsom € 490.795 v.o.n.
Verkocht
Afmetingen Inhoud: 600 m3
Woonopp: 138 m2
Perceel: 253 m2
Indeling Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3
Aantal verdiepingen: 3

TuinTuinligging: zuid
Tuingrootte: 105 m2
Bouwjaar2019
VerwarmingWarm water: elektrische boiler eigendom

Downloads
Delen:      
Den Oeverlaan 96
Koopsom: € 490.795 v.o.n.
Te koop: Den Oeverlaan 96 in Volendam
Geïnteresseerd? Vraag een bezichtiging aan! Klik hier
Omschrijving
Op een prachtige locatie in de nieuwbouwwijk de Broeckgouw is deze ruime 2 onder 1 kapwoning, type Hillegonda 3 in de vrije verkoop gekomen.

Planning start bouw: juni 2019.

De woning met bouwnummer 42 is onderdeel van fase 9 & 10 van het gebied 'de Broeckgouw'. De woning ligt aan de Ringlaan.

Een ruime twee-onder-éénkapwoning met garage op een brede kavel, met een woonoppervlak van 138m² en perceeloppervlak van 253m².
Dit woontype kent één variant met een opgetrokken voorgeven en één met een torenelement. De woningen hebben een entree aan de zijkant van de woning.
Uiterst energiezuinig, aardgasvrij, en voorzien van een warmtepomp systeem met vloerverwarming, waarbij de aardwarmte wordt gebruikt om de woning op te warmen. Hierdoor is een gasaansluiting verleden tijd. Daarnaast worden ook nog eens een aantal zonnepanelen toegepast.

Op de begane grond een royale en lichte woonkamer en een open keuken. Op de verdieping zijn er standaard 3 slaapkamers en de badkamer en op de 2e verdieping is er de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren. De toilet en badkamer worden casco uitgevoerd, zodat de koper zelf nog bepaalde keuzes kan maken.

De woning moet nog worden gebouwd, maar er zijn reeds wat opties meegenomen die tijdens de bouw al worden uitgevoerd. Dit betreffen de opties:
- Latei in achtergevel t.b.v. latere uitbreiding
- Dubbele tuindeuren met zijlichten
- Verruimen capaciteit verwarmings- koelsysteem voor 22-30 m2 BVO extra

Kijk voor meer informatie op de website van projectbureau de Broeckgouw. Naast een verkooptekening en een technische omschrijving is hier ook nog extra informatie te downloaden zoals een brochure over het aardgasvrij bouwen.
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • open ligging
Google Maps