Te koop: Wieringenlaan 90

Wieringenlaan 90, Volendam
Adres Wieringenlaan 90
1132 MB Volendam
Type Tussenwoning
Bereken je maandlasten koopsom € 302.400 v.o.n.
Verkocht
Afmetingen Inhoud: 403 m3
Woonopp: 125 m2
Perceel: 140 m2
Indeling Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Aantal verdiepingen: 3

TuinTuinligging: west
Tuingrootte: 94 m2
Bouwjaar2019
VerwarmingWarm water: elektrische boiler eigendom

Downloads
Delen:      
Wieringenlaan 90
Koopsom: € 302.400 v.o.n.
Te koop: Wieringenlaan 90 in Volendam
Geïnteresseerd? Vraag een bezichtiging aan! Klik hier
Omschrijving
In vrije verkoop: Rijwoning Gesina I

Uit het derde verkoopcluster van fase 9&10 hebben we op dit moment een starterswoning in vrije verkoop. Het betreft bouwnummer 147. De woning ligt aan de oostelijke ringlaan met een tuin op het zuidwesten. Een mooie locatie in de nieuwbouwwijk de Broeckgouw.

Een heerlijke tussenwoning op een perceel van 140m². Uiterst energiezuinig, aardgasvrij en voorzien van een warmtepompsysteem met vloerverwarming. Hierbij wordt de aardwarmte gebruikt om de woning op te warmen, waardoor een gasaansluiting verleden tijd is! Daarnaast worden ook nog eens zonnepalen toegepast die de energierekening ten goede komen.

Op de begane grond een royale woonkamer met open keuken. Op de 1e verdieping standaard 3 slaapkamers met een badkamer en op de 2e verdieping is er de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren. De toilet en badkamer worden casco uitgevoerd, zodat de koper zelf nog bepaalde keuzes kan maken.

De VON prijs van deze woning is € 302.400,-. Hierin is reeds een uitbouw over de gehele woningbreedte van 2,5 meter diep inbegrepen. De start bouw van deze woning is voorzien eind 2019.

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem dan contact'met ons op of met het projectbureau 'de Broeckgouw'. We laten u graag zien wat deze woning te bieden heeft!
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • open ligging
Google Maps