Te koop: Wieringenlaan ong

Wieringenlaan  ong, Volendam
Adres Wieringenlaan ong
1132 MB Volendam
Type Vrijstaande woning
Bereken je maandlasten koopsom € 675.000 v.o.n.
Ingetrokken
Afmetingen Inhoud: 475 m3
Woonopp: 172 m2
Indeling Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3
Aantal verdiepingen: 3

Bouwjaar2020
VerwarmingWarm water: elektrische boiler eigendom

Downloads
Delen:      
Wieringenlaan ong
Koopsom: € 675.000 v.o.n.
Te koop: Wieringenlaan  ong in Volendam
Geïnteresseerd? Vraag een bezichtiging aan! Klik hier
Omschrijving
De gemeente Edam-Volendam denkt dat de markt nu rijp is voor zes riante vrijstaande woningen met een fraaie architectuur. Qua prijsniveau vullen ze in de huidige markt het segment op tussen de in verkoop te brengen twee-onder-éen-kap-woningen en de vrije kavels.

Deze woningen zijn eerder ontworpen door Steenbergen Van Cauter Architectuur, bekend van onder meer de Herenhuizen aan Amsteldiep 1 tot en met 10. Gelegen op een ruim kavel van meer dan 300m² en met standaard afmetingen van 7 x 11 meter. Daarnaast zijn ze voorzien van een vrijstaande garage/berging met mogelijkheid om op eigen erf te parkeren.

De riante woningen hoeven eigenlijk niet meer te worden uitgebreid en worden uiteraard volledig aardgasvrij gerealiseerd. Door de aardgasvrije realisatie ontstaat er een aangenaam binnenklimaat en het systeem verkoelt de woning gedurende warme zomerse perioden.

De gemeente heeft een speciale belangstellendenlijst opengesteld. Belangstellenden krijgen de gelegenheid om de persoonlijke voorkeuren aan te geven en worden op de hoogte gehouden met het verdere ontwerpproces, inclusief de installatietechnische aspecten.

Interesse in één van deze woningen? Via mail kunt u zich aanmelden op de belangstellendenlijst en de informatiebrochure aanvragen. Kijk hiervoor ook op de website van het projectbureau De Broeckgouw.
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • open ligging
Google Maps