Agrarisch

Agrarisch

Ben je op zoek naar een landbouwwerktuigenverzekering? Of een glastuinbouwverzekering? Ook als het gaat om verzekeringen voor de agrarische sector is nemassdeboer je partner. Wij doen zaken met de belangrijkste agrarische verzekeraars in Nederland, zodat wij altijd een goede oplossing hebben voor jouw situatie.

Veranderende wetgeving, nieuwe trends, duurzame oplossingen en automatisering; allemaal zaken die vragen om moderne oplossingen. Niet alleen van jou als ondernemer, maar natuurlijk ook van je tussenpersoon en verzekeraar.

Agrarisch

nemassdeboer houdt het aanbod actueel. Daarnaast bieden wij graag oplossingen op maat, die je zelf, samen met ons samenstelt. Zo ben je verzekerd van de beste adviezen bij het beperken van je risico’s.

 • + Aansprakelijkheidsverzekering

  Veroorzaak jij of één van je medewerkers materiële schade tijdens het werk? En kan jouw onderneming daarvoor aansprakelijk worden gesteld? Dan kan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering de financiële gevolgen beperken. Een onmisbare verzekering voor iedere onderneming.

 • + Bedrijfsschadeverzekering

  Komt je bedrijf stil te liggen vanwege schade aan het gebouw, aan de inventaris of aan je goederen? Dan lopen de vaste kosten zoals huur, hypotheek en salarissen gewoon door. Voor een onderneming kunnen de gevolgen rampzalig zijn.

 • + Gebouwenverzekering

  Brand, inbraak of een omvallende boom; het kan ingrijpende gevolgen hebben voor je bedrijfsgebouw. Waar je sommige risico’s zelf kunt dragen, is dat bij het verlies van je bedrijfsgebouw meestal niet het geval. Zorg daarom voor een goede bescherming van je bezittingen. 

 • + Gevolgschade uitval regelapparatuur (GUR)

  Automatisering is in de argrarische markt aan de orde van de dag. Dat brengt risico's met zich mee. Valt je regelapparatuur uit? Dan krijg je te maken met gevolgschade. De GUR-verzekering beperkt je risico's bij de uitval van regelapparatuur.

 • + Glastuinbouwverzekering

  Een glastuinbouwverzekering biedt je uitstekende bescherming tegen schade door storm, hagel en brand.

 • + Landbouwwerktuigenverzekering

  Beschikt je bedrijf over een landbouwwerktuig? Dan loop je het risico dat daarmee schade wordt veroorzaakt aan andere zaken of voertuigen. Of misschien ontstaat er wel schade aan het landbouwwerktuig. De kosten kunnen hoog oplopen. Een landbouwwerktuigenverzekering beperkt dit risico.

 • + Milieuschadeverzekering

  Milieuschade heeft vele oorzaken, zoals bijvoorbeeld asbest. Maar ook gesmolten kunststoffen die na een brand in de grond of in het water terecht komen leveren schade aan het milieu. Als ondernemer heb je bij bodem- of waterverontreiniging een wettelijke saneringsplicht. Met de milieuschadeverzekering kun je jezelf beschermen tegen de financiële gevolgen.

 • + Rundveeverzekering

  Gaan minimaal twee van je runderen dood door ziekte, een ongeval of acute vergiftiging? Of moeten minimaal twee van je runderen worden afgemaakt als gevolg van één van bovengenoemde oorzaken? Dan biedt de rundveeverzekering bescherming.

 • + Technische verzekering voor agrarische bedrijven (TVA)
 • + Zakelijke rechtsbijstandverzekering

  Met de rechtsbijstandverzekering voor ondernemers ben je verzekerd van goede juridische bijstand bij vrijwel al je ondernemersactiviteiten. Zo kun je hoge en onverwachte juridische kosten vermijden en krijg je waar je recht op hebt.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem contact op met ons.