Bedrijfspand, inventaris & goederen

Bedrijfspand, inventaris & goederen

Als ondernemer wil je je bezittingen goed beschermen. Ontstaat er door een brand schade aan je bezittingen? Dan is dat op zichzelf al vreselijk. Maar wat gebeurt er als je bedrijfsproces ook nog eens stil komt te liggen? Komt je onderneming daar nog wel bovenop? nemassdeboer helpt je om de risico’s in kaart te brengen.

Welke risico’s kun je afdekken?
Er ontstaat schade aan je bedrijfspand door inbraak.
Je bedrijf komt stil te liggen vanwege schade aan het bedrijfspand.
Een machine raakt plotseling beschadigd en valt uit.
Er ontstaat schade aan je bedrijfspand of inventaris door brand.
Door een constructiefout ontstaat er schade aan je bouwproject.
Je organiseert een buitenevenement, maar door noodweer kan het niet doorgaan.

Bedrijfspand, inventaris & goederen
Veelvoorkomende verzekeringen

 • + Bedrijfsschadeverzekering

  Komt je bedrijf stil te liggen vanwege schade aan het gebouw, aan de inventaris of aan je goederen? Dan lopen de vaste kosten zoals huur, hypotheek en salarissen gewoon door. Voor een onderneming kunnen de gevolgen rampzalig zijn.

 • + CAR-verzekering (Construction Allrisk)

  De CAR-verzekering is speciaal bedoeld voor bouwbedrijven en opdrachtgevers van bouwprojecten. Want werk in aanbouw kan beschadigd raken door bijvoorbeeld storm, brand, vandalisme of zelfs constructiefouten. Ook kunnen bij aan- of verbouw de bestaande eigendommen van de opdrachtgever beschadigd raken. Met de CAR-verzekering kun je deze risico’s beperken.

 • + Computer en elektronicaverzekering

  Als moderne ondernemer investeer je regelmatig in nieuwe software en apparatuur. Maar wat gebeurt er bij materiele schade aan de apparatuur? Of verlies van data en software? Een computer- en/of elektronicaverzekering is een onmisbare veiligheidsschakel.

 • + Exploitatiekostenverzekering

  Ontstaat er schade aan je bedrijfsgebouw door bijvoorbeeld brand, storm of ontploffing? Dan kan de voortzetting van je onderneming in gevaar komen. Toch blijven de vaste lasten gewoon doorlopen. De exploitatiekostenverzekering beperkt de kosten die je in dat geval moet maken.

 • + Extra kosten

  Is er sprake van schade aan je bedrijfsgebouw? Dan is de kans groot dat je extra kosten moet maken om je werkzaamheden voort te zetten. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een andere ruimte of het huren van apparatuur. Moet je extra kosten maken door een verzekerde gebeurtenis? Dan kun je deze kosten verhalen op een extra kostenverzekering.

 • + Evenementenverzekering

  Organiseer je een evenement? Dan kan er natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor het toch niet door kan gaan. Denk hierbij aan slechte weersomstandigheden of bijvoorbeeld een belangrijke spreker die afzegt. Een evenementenverzekering dekt de kosten die je maakt door het annuleren van het evenement.

 • + Gebouwenverzekering

  Brand, inbraak of een omvallende boom; het kan ingrijpende gevolgen hebben voor je bedrijfsgebouw. Waar je sommige risico’s zelf kunt dragen, is dat bij het verlies van je bedrijfsgebouw meestal niet het geval. Zorg daarom voor een goede bescherming van je bezittingen.  

 • + Inventaris- / Goederenverzekering

  Als onderneming ben je deels afhankelijk van je inventaris en goederen. Bij schade, is het daarom prettig als je goed verzekerd bent. Zo ben je snel weer op de rit en kun je weer verder met waar je goed in bent: ondernemen.

 • + Reconstructiekostenverzekering

  De reconstructiekostenverzekering is vooral van toepassing voor administratieve bedrijven. Gaat door een gedekte schade een deel van je administratie verloren? Dan dekt deze verzekering de kosten om je administratie weer in oude staat te herstellen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem contact op met ons.