Te huur: Impuls 28

Impuls 28, Purmerend
Adres Impuls 28
1446 WX Purmerend
Type Bedrijfshal
Bereken je maandlasten huurprijs € 1.950 per maand
Verhuurd
Afmetingen Vloeroppervlak: 364 m2
Indeling
Bouwjaar2002

Downloads
Delen:      
Impuls 28
Huurprijs: € 1.950 per maand
Te huur: Impuls 28 in Purmerend
Geïnteresseerd? Vraag een bezichtiging aan! Klik hier
Omschrijving
TE HUUR: Representatieve bedrijfsruimte voorzien van kantoorruimte!

Gelegen op een gunstige locatie op het levendige bedrijventerrein Baanstee in Purmerend. Een representatieve bedrijfsruimte met uitstraling en een oppervlakte van circa 364m² VVO. Hiervan ligt circa 182m² VVO op de begane grond en circa 182m² VVO op de 1e verdieping.

Gebouwd in 2002, volledig geïsoleerd en voorzien van veel bedrijfs- en opslagruimte. De bedrijfsruimte is goed onderhouden en netjes afgewerkt. Aan de voorzijde is er de beschikking over meerdere parkeerplaatsen voor eigen gebruik. Verder is de bedrijfsruimte voorzien van alarminstallatie, goederenlift, toilet en pantry.

Uitstekende bereikbaarheid via de provinciale weg N244 en op korte afstand gelegen van de snelweg A7 Amsterdam-Hoorn. Hierdoor is de bedrijfsruimte makkelijk te bereiken. Daarnaast is een opstapplaats voor openbaar vervoer (bus) op steenworp afstand gelegen.

INDELING
  • bedrijventerrein

Begane grond: Entree met trapopgang naar 1e verdieping en voorzien van goederenlift, meterkast voorzien van elektra, water en stadsverwarming aansluiting en een ruime bedrijfs-/opslagruimte voorzien van handmatige overheaddeur en heater.

1e verdieping: Ruime bedrijfs-/opslagruimte voorzien van pantry met close-in boiler, bergkast, betegeld toilet voorzien van wandcloset en een lichte kantoorruimte voorzien van systeemplafond en inbouwverlichting.

Nieuwsgierig geworden naar deze interessante bedrijfsruimte? Maak dan een afspraak met nemassdeboer voor een bezichtiging.
Google Maps