Te koop: Volume 109

Volume 109, Purmerend
Adres Volume 109
1446 WH Purmerend
Type Kantoorruimte
Bereken je maandlasten vraagprijs € 199.000 k.k.
Afmetingen Vloeroppervlak: 212 m2
Indeling
Bouwjaar1999
Delen:      
Volume 109
Vraagprijs: € 199.000 k.k.
Te koop: Volume 109 in Purmerend
Te koop: Volume 109 in Purmerend
Te koop: Volume 109 in Purmerend
Te koop: Volume 109 in Purmerend
Te koop: Volume 109 in Purmerend
Te koop: Volume 109 in Purmerend
Te koop: Volume 109 in Purmerend
Te koop: Volume 109 in Purmerend
Plattegronden
Plattegrond
Plattegrond
Geïnteresseerd? Vraag een bezichtiging aan! Klik hier
Omschrijving
Uitstekend beleggingspand te koop. Deze bedrijfsruimte is voor veel doeleinden geschikt: bedrijfsruimte, kantoorruimte, distributie, opslag, kortom een multifunctioneel bedrijfspand op een uitstekende locatie op de Baanstee.

Bedrijfspand te koop bestaande uit 2 bouwlagen, aan de Volume in Purmerend. De totale oppervlakte van het pand is 237 m2 (BVO), beide etages hebben een oppervlakte van 118 m2.

Het bedrijfspand, gelegen aan de volume 109 in Purmerend is volledig voorzien van bekabeling, waaronder elektra, internet en TV. In elke ruimte zijn speciale goten voor het internet en de elektra.

Dit mooie bedrijfspand is recent aan de buitenzijde geschilderd, evenals de binnenzijde. De wanden en kozijnen aan de binnenzijde zijn opnieuw gewit. Ook zijn alle TL armaturen verwijderd, hiervoor in de plaats zijn energie zuinige LED panelen geplaatst (6000K wit licht), deze zijn dus nog nieuw.

Parkeren kan voor de deur, op eigen terrein. Voor de deur zijn 3 tot 4 prive parkeerplekken.

Bij binnenkomst in het bedrijfspand komt u direct in de hal. Via de hal kan zowel beneden als de bovenverdieping worden betreden. De verdieping is bereikbaar middels een fraaie eiken houten trap. Aan de rechterzijde een spreekkamer/vergaderruimte en aan de andere zijde het grotere gedeelte waar u ook de keuken, sanitaire voorzieningen en separate kantoorruimtes zijn.

Begane grond bedrijfspand:
De begane grond heeft verschillende aparte ruimtes. Een kleinere vergaderruimte welk kan worden betreden via de hal, een grote open ruimte en twee aparte kantoorruimte.

1e etage bedrijfspand:
Via de houten trap in de hal op de begane grond komt u terecht op de 1e etage. De eerste etage heeft een ruime open kantoorruimte, een aparte kantoorruimte, een open ruimte met keuken en ook een aparte WC en douche ruimte.

Locatie en omgeving bedrijfspand:
De locatie is zeer toegankelijk voor vrachtverkeer of het openbaar vervoer. Het busstation is op 5 loopminuten gelegen.

Vanaf Amsterdam en Hoorn is het ongeveer 20 tot max. 30 minuten rijden en is gemakkelijk bereikbaar via de A7 en N-247. Ook Edam en Volendam zijn in de nabijheid gelegen.

Verder zit u op 1 minuut loop afstand van het Purmer bos waar u rustig een wandeling kunt maken in de pauze.
  • bedrijventerrein
Google Maps
Virtuele tour