Te koop: Volume 109

Volume 109, Purmerend
Adres Volume 109
1446 WH Purmerend
Type Kantoorruimte
Bereken je maandlasten vraagprijs € 235.000 k.k.
Afmetingen Vloeroppervlak: 212 m2
Indeling
Bouwjaar1999
Delen:      
Volume 109
Vraagprijs: € 235.000 k.k.
Te koop: Volume 109 in Purmerend
Te koop: Volume 109 in Purmerend
Te koop: Volume 109 in Purmerend
Te koop: Volume 109 in Purmerend
Te koop: Volume 109 in Purmerend
Te koop: Volume 109 in Purmerend
Te koop: Volume 109 in Purmerend
Te koop: Volume 109 in Purmerend
Plattegronden
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Geïnteresseerd? Vraag een bezichtiging aan! Klik hier
Omschrijving
Bedrijfspand te koop bestaande uit 2 bouwlagen, aan de Volume in Purmerend. Het totale oppervlak van het pand is 234 vierkante meter (m2), beide etages hebben een oppervlakte van 117 vierkante meter (m2). Via een mooie houten trap in de entree kunt u naar boven.

Het bedrijfspand, gelegen aan de volume 109 in Purmerend is volledig voorzien van bekabeling, waaronder elektra, internet en TV. In elke ruimte zijn speciale goten voor het internet en de elektra.

Dit mooie bedrijfspand is recent aan de buitenzijde geschilderd, evenals de binnenzijde. De wanden en kozijnen aan de binnenzijde zijn opnieuw gewit. Ook zijn alle TL armaturen verwijderd, hiervoor in de plaats zijn energie zuinige LED panelen geplaatst (6000K wit licht), deze zijn dus nog nieuw.

Parkeren kan voor de deur, op eigen terrein. Voor de deur zijn 3 tot 4 prive parkeerplekken.

Hal en binnenkomst bedrijfspand
Bij binnenkomst in het bedrijfspand komt u direct in de hal. Via de hal kan zowel beneden als de bovenverdieping worden betreden. Een kleiere vergaderruimte aan de rechterzijde worden betreden, of het grotere gedeelte waar u ook de keuken, sanitaire voorzieningen en aparte kantoor ruimtes zijn. De trap naar boven is ook in de hal

Begane grond bedrijfspand
De begane grond heeft verschillende aparte ruimtes. Een kleinere vergaderruimte welk kan worden betreden via de hal, een grote open ruimte en twee aparte kantroorruimte. Ook is op de begane grond gevestigd een keuken met inbouw aparatuur en sanitaire voorziening, waaronder een WC en douche.

1e etage bedrijfspand
Via de houten trap in de hal op de begane grond komt u terecht op de 1e etage. De eerste etage heeft 3 aparte kantroomruimte, een open ruimte met keuken en ook een aparte WC en douche ruimte.

Locatie en omgeving bedrijfspand
De locatie is zeer toegankelijk voor vrachtverkeer of het openbaar vervoer. Het busstation Purmerend Korenstraat zit op ongeveer 10 minuten loop afstand van het pand vandaan.

Vanaf Amsterdam en Hoorn is het ongeveer 20 tot max. 30 minuten rijden en is gemakkelijk bereikbaar via de A7 en N-247. Ook zit je maar 10 minuten rijden vanaf Edam, Volendam en andere omliggende dorpen/ steden. Verder zit u op 1 minuut loop afstand van het Purmer bos waar u rustig een wandeling kunt maken in de pauze.
  • bedrijventerrein
Google Maps
Virtuele tour