Te koop: Hyacintenstraat 34

Hyacintenstraat 34, Volendam
Adres Hyacintenstraat 34
1131 HW Volendam
Type Bedrijfshal
Bereken je maandlasten vraagprijs € 695.000 k.k.
Verkocht
Afmetingen Vloeroppervlak: 410 m2
Indeling
Bouwjaar1965

Downloads
Delen:      
Hyacintenstraat 34
Vraagprijs: € 695.000 k.k.
Te koop: Hyacintenstraat 34 in Volendam
Geïnteresseerd? Vraag een bezichtiging aan! Klik hier
Omschrijving
Op een unieke locatie mogen wij u dit bedrijfspand te koop en te huur aanbieden. Zeer centraal gelegen aan de rand van het industrieterrein met een ontsluiting aan de Hyacintenstraat en een ontsluiting aan de Lupinestraat.

De bedrijfsruimte met een verhuurbaar vloeroppervlak van 410 m2 is gelegen op een goede zichtlocatie en voor vele doeleinden geschikt.

De perceeloppervlakte bedraagt in totaal 966 meter waarbij ook de mogelijkheid bestaat om het perceel te splitsten met een ontsluiting aan de voor- en achterzijde.

De bedrijfsruimte is momenteel in gebruik als autoschadeherstelbedrijf en is voorzien van verwarming, kantoorruimte, kantine met pantry en toiletten. Het is mogelijk om op het perceel een bedrijfswoning te realiseren. Een bijkomend voordeel is dat het pand is op te splitsen waardoor u bijvoorbeeld alleen voorzijde of alleen de achterzijde kunt gebruiken.

Wat dit object ook uniek maakt is de mogelijkheid om het naastgelegen bedrijfspand met bedrijfswoning aan te kopen. Dit betreft een bedrijfsruimte met bedrijfswoning op een perceel van 719 meter.

De totale oppervlakte bedraagt dan 1685 meter met een breedte van circa 24 meter wat mogelijkheden biedt voor een herontwikkeling.

De huurprijs is nader overeen te komen!

Is uw interesse gewekt? Neem met ons contact op voor de vele mogelijkheden.
  • bedrijventerrein
Google Maps