Te huur: St Jozefstraat 9 A

St Jozefstraat 9 A, Volendam
Adres St Jozefstraat 9 A
1131 DX Volendam
Type Kantoorruimte
Bereken je maandlasten huurprijs Op aanvraag
Verhuurd
Afmetingen Vloeroppervlak: 137 m2
Indeling
Bouwjaar1939

Downloads
Delen:      
St Jozefstraat 9 A
Huurprijs: Op aanvraag
Te huur: St Jozefstraat 9 A in Volendam
Geïnteresseerd? Vraag een bezichtiging aan! Klik hier
Omschrijving
TE HUUR: Een prachtige winkelruimte voor meerdere doeleinden geschikt.

Een ruimte met meer dan voldoende mogelijkheden. De winkelruimte wordt op dit moment gebruikt voor de dienstverlening, maar heeft een gemengde bestemming voor onder andere:
- Detailhandel
- Dienstverlening

De ruimte is momenteel opgedeeld in 4 prachtige kamers welke zeer geschikt zijn voor de kleine ondernemer, een schoonheidsspecialiste, podotherapeut, pedicure of andere zelfstandige ondernemer. Het is mogelijk om 1 ruimte te huren waardoor de kosten door meerdere partijen kunnen worden gedeeld. De huur voor een praktijkruimte bedraagt € 350,- per maand.

De ruimte ligt in het centrum in de St. Jozefstraat. Op een steenworp afstand van de gezellige haven en dichtbij andere voorzieningen waardoor goed bereikbaar voor winkelend publiek en toeristen.
Parkeergelegenheid is in de nabijheid voldoende aanwezig. En tevens kunnen 2 parkeervergunningen voor de blauwe zone worden aangevraagd.

  • winkelgebied stadscentrum
  • in woonwijk

Indeling:
Begane grond: Entree, meterkast, gang voorzien van trapkast en trapopgang naar 1e verdieping, twee spreek-/kantoorruimten, pantry en betegeld toilet voorzien van wandcloset en fonteintje.

1e verdieping: Overloop, voorzijde één spreek-/kantoorruimte, achterzijde één spreek-/kantoorruimte voorzien van inbouwkast en bergkast.

2e verdieping: Bergzolder bereikbaar middels vlizotrap op overloop.

Het pand is opgedeeld in meerdere ruimtes die ook afzonderlijk gehuurd kunnen worden. Het geheel kan 'turn-key' opgeleverd worden met een inventaris die zo goed als nieuw is. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Op zoek naar een mooie ruimte met veel mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!
Google Maps