Bouw & Engineering

Bouw & Engineering

De Bouw & Engineering-sector is volop in beweging. Verduurzaming en energiebesparing vragen steeds meer aandacht en tijd. Waar haal je dan nog tijd vandaan om je te verdiepen in de verzekeringen voor je bedrijf?

nemassdeboer neemt deze zorg graag voor je uit handen.

Bouw & Engineering

Ben je aannemer, toeleverancier, of installateur? Onze zakelijke verzekeringsspecialisten brengen de risico’s van jouw bedrijf voor je in kaart. Vervolgens ontvang je advies op maat over de best passende oplossingen voor jouw specifieke situatie.

We bespreken onze conclusies en aanbevelingen. Besluiten we samen dat bepaalde risico’s verzekerd moeten worden? Dan zorgen wij ervoor dat alles tegen zo gunstig mogelijke condities wordt gerealiseerd. En hoef je je dus nergens zorgen over te maken.

 • + Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

  Veroorzaak jij of één van je medewerkers materiële schade tijdens het werk? En kan jouw onderneming daarvoor aansprakelijk worden gesteld? Dan kan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering de financiële gevolgen beperken. Een onmisbare verzekering voor iedere onderneming.

 • + CAR-verzekering

  De CAR-verzekering is speciaal bedoeld voor bouwbedrijven en opdrachtgevers van bouwprojecten. Want werk in aanbouw kan beschadigd raken door bijvoorbeeld storm, brand, vandalisme of zelfs constructiefouten. Ook kunnen bij aan- of verbouw de bestaande eigendommen van de opdrachtgever beschadigd raken. Met de CAR-verzekering kun je deze risico’s beperken.

 • + CAR- en montageverzekering

   

 • + Huurdersbelang

  Breng je als huurder verbeteringen aan, aan het gebouw? Dan wil je dat deze zaken goed verzekerd zijn. Ontstaat er schade? De verzekeringen van de verhuurder bieden geen uitkomst. Een huurdersbelangverzekering wel. Deze verzekering beschermt huurders bij schade aan de aangebrachte verbeteringen.

 • + Inventaris- / Goederenverzekering

  Als onderneming ben je deels afhankelijk van je inventaris en goederen. Bij schade, is het daarom prettig als je goed verzekerd bent. Zo ben je snel weer op de rit en kun je weer verder met waar je goed in bent: ondernemen.

 • + Vervoerverzekering eigen goederen

   

 • + Werkmaterieelverzekering

  Heftrucks, graafmachines of ander werkmaterieel. Het zijn behoorlijke investeringen. Die wil je dan ook goed verzekeren. Want wat gebeurt er bij brand of diefstal? Of als er sprake is van een eigen gebrek, waardoor er ook nog eens gevolgschade ontstaat? De werkmaterieelverzekering kan je risico’s beperken. Maar ook deze verzekering vereist maatwerk. Laat je daarom goed voorlichten.

 • + Zakelijke rechtsbijstandverzekering

  Met de rechtsbijstandverzekering voor ondernemers ben je verzekerd van goede juridische bijstand bij vrijwel al je ondernemersactiviteiten. Zo kun je hoge en onverwachte juridische kosten vermijden en krijg je waar je recht op hebt.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem contact op met ons.