Check nu GRATIS de waarde van jouw woning!

Verhuizen begint met een Gratis Waardebepaling van nemassdeboer! De huizenprijzen stijgen. Weet wat je hebt en wat je ermee kunt. Laat nu eenvoudig, gratis en geheel vrijblijvend bij jou thuis door onze makelaars controleren hoeveel op dit moment de (over)waarde van jouw woning bedraagt!

Vragen? Bel 0299 200999

Bel mij voor een waardebepaling gratis en vrijblijvend bij mij thuisEen beller is sneller! Bel 0299 200999 en maak meteen een afspraak voor uw gratis waardebepaling.
Dit zijn wij: woningexperts met passie voor ons vak!

De Beste Kwaliteit

nemassdeboer staat voor deskundigheid. Bij ons staan mensen voorop. Korte lijnen, prettige communicatie in duidelijke en heldere taal. Geen snelle handel, maar prettige omgang waarbij we de klant respecteren.

Orienteren is gratis!

Je huis verkopen is een grote stap. Logisch dat je eerst vrijblijvend wilt rondkijken voor je met ons in zee gaat. Daarom zijn de eerste gesprekken altijd gratis. Het verplicht je tot niets en het kost je helemaal niets. Hooguit een kopje koffie.

Verbluffend mooie foto's

Woningen met professionele foto’s verkopen sneller dan woningen waarbij de foto’s door de makelaar of eigenaar zelf zijn genomen. En je weet…. hoe sneller verkocht, des te beter de opbrengst. Vandaar dat je bij ons keuze hebt uit 2 uitstekende promotiepakketten!

Innovatieve ideeen

Wij lopen voorop. Met slimme ideeen zoals ons bestand met honderden actieve woningzoekenden en met het bedienen van potentiele kopers van jouw woning!

Een geweldig resultaat, klantbeoordeling 9,3

Kijk eens wat andere zeggen over ons op Funda. Met onze uitstekende bereikbaarheid en service krijg jij het best haalbare financiele resulaat. Dat is in jou en ons belang!

Gratis Waardebepaling

Ben je klaar om je woning te verkopen of liever eerst een Gratis Waardebepaling? Wacht niet langer en vul het contactformulier in. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij je langs.