Eerste huis kopen

Eerste huis kopen

Eerste huis kopen

Waar moet ik beginnen als ik mijn eerste huis wil gaan kopen? Zijn er speciale mogelijkheden voor starters? Waar moet ik op letten? Als je voor de eerste keer een huis gaat kopen, kan het lastig zijn om het overzicht te houden. Wij helpen je graag!

Onafhankelijk hypotheekadvies
Wij regelen de hypotheek

nemassdeboer begeleidt je bij de aankoop van je huis, beantwoordt al je vragen en helpt je bij het vinden van de juiste hypotheek. En dat gaat verder dan alleen kijken bij welke aanbieder je het meeste kunt lenen. We kijken welke hypotheek bij jouw woonwensen en inkomen past, welke voorwaarden voor jou het meest gunstig zijn en of de hypotheek financieel haalbaar is én blijft.

Kom langs

Wil je weten wat we precies voor je kunnen doen? In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek zetten we het voor je op een rijtje.

> Maak afspraak voor een vrijblijvend hypotheekgesprek

Hoeveel kan ik lenen?

Op basis van je inkomen kun je een snelle berekening maken van hoeveel je maximaal kunt lenen, zodat je gericht kunt gaan zoeken naar een nieuw huis. Maar eigenlijk is het belangrijker om eerst te bepalen hoevéél je wilt besteden aan je woonlasten. Je wilt ook dat er geld overblijft om leuke dingen te doen. nemassdeboer helpt je om jouw financiële kansen en grenzen op papier te zetten.

Naarstig op zoek naar een woning?Naarstig op zoek naar een woning?
Welke hypotheekvormen zijn er?
Annuïteitenhypotheek

Elke maand betaal je een vast totaalbedrag dat bestaat uit rente en aflossing. Je netto-maandlasten stijgen geleidelijk omdat de verhouding rente en aflossing veranderen.

Lineaire hypotheek

De meest eenvoudige hypotheekvorm. Elke maand betaal je een vast bedrag aan aflossing. Daar komt de hypotheekrente nog bij. Gedurende de looptijp dalen je maandlasten.

Startersregelingen
Extra geld nodig?
Extra geld nodig?

Ouders kunnen soms helpen bij het kopen van je eerste huis. Zij kunnen bijvoorbeeld garant gaan staan voor een gedeelte van de hypotheek. Of zij schenken je geld zonder dat je daarover belasting betaalt. Of zij kunnen je een deel lenen, naast de hypotheek van een geldverstrekker.

Nationale Hypotheekgarantie

Een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) afsluiten loont. Omdat de geldverstrekker zeker weet dat de hypotheekschuld wordt afgelost, krijg jij in ruil daarvoor een forse rentekorting en dus zijn je maandlasten lager.

Andere regelingen

Daarnaast zijn er een aantal andere regelingen waar je als starter van kunt profiteren:

  • Starterslening
  • Koopgarant
  • Koopcomfort
  • Maatschappelijk Verantwoord Eigendom
Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem contact op met ons.
Jack Tol
Jack Tol
stuur email
Tel 0299-200999
Gerie Veerman
Gerie Veerman
stuur email
Tel 0299-200999
Jan Tol
Jan Tol
stuur email
Tel 0299-200999
Linda Sier
Linda Sier
stuur email
Tel 0299-200999
Nico Karhof
Nico Karhof
stuur email
Tel 0299-200999
Anneke Beemsterboer
Anneke Beemsterboer
stuur email
Tel 0299-200999
Het hypothekenteam