Horeca

Horeca

Wat gebeurt er als een klant ten val komt in jouw hotel of restaurant? Of als je een conflict krijgt met één van je toeleveranciers? Als ondernemer in de horecasector loop je een heleboel verschillende risico’s, met kleine tot zeer grote gevolgen. Hoe kun je er als ondernemer voor zorgen dat deze risico’s beheersbaar blijven?

Café’s, lunchrooms, cafetaria’s, restaurants en hotels; gelegenheden waar dagelijks veel klanten aanwezig zijn. En niet alleen klanten, ook het personeel is dagelijks aanwezig. Dat brengt risico’s met zich mee. Het is zaak om deze risico’s in kaart te brengen.

Horeca

nemassdeboer biedt graag oplossingen op maat, die je zelf, samen met ons samenstelt. Zo ben je verzekerd van de beste adviezen bij het beperken van je risico’s.

 • + Aansprakelijkheidsverzekering

  Veroorzaak jij of één van je medewerkers materiële schade tijdens het werk? En kan jouw onderneming daarvoor aansprakelijk worden gesteld? Dan kan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering de financiële gevolgen beperken. Een onmisbare verzekering voor iedere onderneming.

 • + Bedrijfsschadeverzekering

  Komt je bedrijf stil te liggen vanwege schade aan het gebouw, aan de inventaris of aan je goederen? Dan lopen de vaste kosten zoals huur, hypotheek en salarissen gewoon door. Voor een onderneming kunnen de gevolgen rampzalig zijn.

 • + Gebouwenverzekering

  Brand, inbraak of een omvallende boom; het kan ingrijpende gevolgen hebben voor je bedrijfsgebouw. Waar je sommige risico’s zelf kunt dragen, is dat bij het verlies van je bedrijfsgebouw meestal niet het geval. Zorg daarom voor een goede bescherming van je bezittingen. 

 • + Geldverzekering

  Heb je regelmatig te maken met contact geld? Bijvoorbeeld in kas of tijdens het bezorgen van producten? Dan loop je niet alleen risico op diefstal of beroving, maar ook op het ontvangen van vals geld. Bescherm je onderneming met een geldverzekering.

 • + Huurdersbelang

  Breng je als huurder verbeteringen aan, aan het gebouw? Dan wil je dat deze zaken goed verzekerd zijn. Ontstaat er schade? De verzekeringen van de verhuurder bieden geen uitkomst. Een huurdersbelangverzekering wel. Deze verzekering beschermt huurders bij schade aan de aangebrachte verbeteringen.

 • + Inventaris- / Goederenverzekering

  Als onderneming ben je deels afhankelijk van je inventaris en goederen. Bij schade, is het daarom prettig als je goed verzekerd bent. Zo ben je snel weer op de rit en kun je weer verder met waar je goed in bent: ondernemen.

 • + Zakelijke Rechtsbijstandverzekering

  Met de rechtsbijstandverzekering voor ondernemers ben je verzekerd van goede juridische bijstand bij vrijwel al je ondernemersactiviteiten. Zo kun je hoge en onverwachte juridische kosten vermijden en krijg je waar je recht op hebt.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem contact op met ons.