ICT & Zakelijke dienstverlening

ICT & Zakelijke dienstverlening

De sector ICT en Zakelijke Dienstverlening is volop in ontwikkeling. Bedrijven worden steeds meer afhankelijk van werkende systemen en elektronica. Daarnaast verplaatst belangrijke informatie van klanten zich steeds vaker via de digitale weg. Wat gebeurt er als je bedrijf slachtoffer wordt van een cyberaanval? Of je door een stroomstoring enkele uren niet bij je gegevens kunt?

De risico’s in de branche nemen toe. Het is daarom belangrijk om goed op de hoogte te zijn (en te blijven!) van de risico’s die jouw onderneming loopt. nemassdeboer kan je daarbij goed van dienst zijn.

ICT & Zakelijke dienstverlening

Onze zakelijke specialisten maken een analyse van jouw risico’s. Welke risico’s kun je beter vermijden en tegen welke risico’s kun je jouw bedrijf verzekeren? Advies op maat, voor de best passende oplossingen voor jouw onderneming.

 • + Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

  Veroorzaak jij of één van je medewerkers materiële schade tijdens het werk? En kan jouw onderneming daarvoor aansprakelijk worden gesteld? Dan kan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering de financiële gevolgen beperken. Een onmisbare verzekering voor iedere onderneming.

 • + Bedrijfsschadeverzekering

  Komt je bedrijf stil te liggen vanwege schade aan het gebouw, aan de inventaris of aan je goederen? Dan lopen de vaste kosten zoals huur, hypotheek en salarissen gewoon door. Voor een onderneming kunnen de gevolgen rampzalig zijn.

 • + Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

  Ben je een administratief, juridisch of financieel dienstverlener? Wanneer je in zo’n beroep fouten maakt (bijvoorbeeld door nalatigheid of een vergissing), kunnen mensen of bedrijven hierdoor financieel nadeel leiden, zonder dat er sprake is van materiele schade of letselschade. Deze ‘zuivere vermogensschade’ is niet gedekt op een AVB. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering kan uitkomst bieden.

 • + Computer en elektronica

  Als moderne ondernemer investeer je regelmatig in nieuwe software en apparatuur. Maar wat gebeurt er bij materiele schade aan de apparatuur? Of verlies van data en software? Een computer- en/of elektronicaverzekering is een onmisbare veiligheidsschakel.

 • + Cybercriminaliteit

  Automatisering en digitalisering brengen nieuwe risico’s met zich mee. Wat gebeurt er als een medewerker een verkeerde bijlage opent? Of als je firewall niet alles tegenhoudt? Je onderneming kan zomaar stil komen te liggen doordat het systeem niet meer werkt. Of er kunnen belangrijke gegevens gestolen worden of kwijtraken. Een cyberriskverzekering kan je beschermen tegen aanspraken van derden, maar ook tegen kosten die worden veroorzaakt door een incident. Informeer daarom naar een cyberriskverzekering. Zo sta je sterker als ondernemer.

 • + Gebouwenverzekering

  Brand, inbraak of een omvallende boom; het kan ingrijpende gevolgen hebben voor je bedrijfsgebouw. Waar je sommige risico’s zelf kunt dragen, is dat bij het verlies van je bedrijfsgebouw meestal niet het geval. Zorg daarom voor een goede bescherming van je bezittingen. 

 • + Huurdersbelang

  Breng je als huurder verbeteringen aan, aan het gebouw? Dan wil je dat deze zaken goed verzekerd zijn. Ontstaat er schade? De verzekeringen van de verhuurder bieden geen uitkomst. Een huurdersbelangverzekering wel. Deze verzekering beschermt huurders bij schade aan de aangebrachte verbeteringen.

 • + Inventaris- / Goederenverzekering

  Als onderneming ben je deels afhankelijk van je inventaris en goederen. Bij schade, is het daarom prettig als je goed verzekerd bent. Zo ben je snel weer op de rit en kun je weer verder met waar je goed in bent: ondernemen.

 • + Zakelijke Rechtsbijstandverzekering

  Met de rechtsbijstandverzekering voor ondernemers ben je verzekerd van goede juridische bijstand bij vrijwel al je ondernemersactiviteiten. Zo kun je hoge en onverwachte juridische kosten vermijden en krijg je waar je recht op hebt.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem contact op met ons.