Maakindustrie

Maakindustrie

Als ondernemer in de maakindustrie produceer je iedere dag kwaliteitsproducten voor je klant. Waarschijnlijk maak je daarvoor gebruik van dure machines of speciaal gereedschap. Daar moet natuurlijk niets mee gebeuren. Wat doe je als je door machinebreuk niet meer in staat bent om je werk uit te voeren? Of als je gereedschap na een inbraak gestolen blijkt?

Innovatie, veiligheid en milieu spelen een steeds belangrijke rol in de maakindustrie. Daarnaast moet je jezelf als ondernemer beschermen tegen kwaliteitsverlies, productieverlies en ziekte van werknemers.

Maakindustrie

Hoe houd je al deze risico’s beheersbaar? Onze zakelijke adviseurs helpen je graag om de risico’s van jouw onderneming in kaart te brengen. Vervolgens kijk je samen met onze adviseur welke risico’s je zelf kunt en wilt dragen en welke risico’s je beter kunt verzekeren. Zo weet je wat er speelt en ben je verzekerd van het beste advies op basis van je eigen wensen.

 • + Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

  Veroorzaak jij of één van je medewerkers materiële schade tijdens het werk? En kan jouw onderneming daarvoor aansprakelijk worden gesteld? Dan kan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering de financiële gevolgen beperken. Een onmisbare verzekering voor iedere onderneming.

 • + Gebouwenverzekering

  Brand, inbraak of een omvallende boom; het kan ingrijpende gevolgen hebben voor je bedrijfsgebouw. Waar je sommige risico’s zelf kunt dragen, is dat bij het verlies van je bedrijfsgebouw meestal niet het geval. Zorg daarom voor een goede bescherming van je bezittingen.  

 • + Huurdersbelang

  Breng je als huurder verbeteringen aan, aan het gebouw? Dan wil je dat deze zaken goed verzekerd zijn. Ontstaat er schade? De verzekeringen van de verhuurder bieden geen uitkomst. Een huurdersbelangverzekering wel. Deze verzekering beschermt huurders bij schade aan de aangebrachte verbeteringen.

 • + Inventaris- / Goederenverzekering

  Als onderneming ben je deels afhankelijk van je inventaris en goederen. Bij schade, is het daarom prettig als je goed verzekerd bent. Zo ben je snel weer op de rit en kun je weer verder met waar je goed in bent: ondernemen.

 • + Machinebreukverzekering
 • + Milieuschade

  Milieuschade heeft vele oorzaken, zoals bijvoorbeeld asbest. Maar ook gesmolten kunststoffen die na een brand in de grond of in het water terecht komen leveren schade aan het milieu. Als ondernemer heb je bij bodem- of waterverontreiniging een wettelijke saneringsplicht. Met de milieuschadeverzekering kun je jezelf beschermen tegen de financiële gevolgen.

 • + Werkmaterieelverzekering

  Heftrucks, graafmachines of ander werkmaterieel. Het zijn behoorlijke investeringen. Die wil je dan ook goed verzekeren. Want wat gebeurt er bij brand of diefstal? Of als er sprake is van een eigen gebrek, waardoor er ook nog eens gevolgschade ontstaat? De werkmaterieelverzekering kan je risico’s beperken. Maar ook deze verzekering vereist maatwerk. Laat je daarom goed voorlichten.

 • Zakelijke Rechtsbijstandverzekering

  Met de rechtsbijstandverzekering voor ondernemers ben je verzekerd van goede juridische bijstand bij vrijwel al je ondernemersactiviteiten. Zo kun je hoge en onverwachte juridische kosten vermijden en krijg je waar je recht op hebt.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem contact op met ons.