Vermogensadvies

Vermogensadvies

Gun uw vermogen de aandacht die het verdient en maak een einde aan de twijfel. Handhaaf de bestendige groei van uw vermogen. U heeft het zelf in de hand. nemassdeboer adviseert op álle gebieden die met uw vermogen te maken hebben

Optimaal rendement Geen onnodige risico's

nemassdeboer streeft ernaar zo transparant en toegankelijk mogelijk te zijn naar al haar klanten. Door samen met u een inventarisatie te maken, kunnen we u van de beste service, ondersteuning en advies voorzien. Dit kan in de vorm van een compleet advies, maar ook is het mogelijk om te kiezen voor één van onze specifieke diensten of producten. Hierbij streven wij onze beleggingsfilosofie na: optimaal rendement zonder al te hoge kosten en onnodige risico’s.

Uitgebreide diensten Helder overzicht

Bij onze meest uitgebreide diensten kunt u uw portefeuille dagelijks volgen via internet. Door middel van overzichtelijke kwartaalrapportages en uw Persoonlijke Jaarverslag informeren wij u dan over de resultaten van uw beleggingen en behoudt u het totale overzicht. Tevens wordt er een prognose gemaakt van uw inkomsten en uitgaven, welke tegen verschillende toekomstscenario’s kan worden aangehouden.

Second Opinion

Een objectief inzicht in de totale kosten, risico’s en rendementen van uw beleggingsportefeuille is geen overbodige luxe. nemassdeboer maakt eventuele (verborgen) kosten inzichtelijk, maar ook de risico’s van uw huidige portefeuille worden onder de loep genomen. De praktijk leert dat het hiermee mogelijk is om een aanzienlijke kostenbesparing te realiseren, hetgeen ten goede komt aan uw beleggingsresultaat!


Kosten inzichtelijk maken

Veel van de kosten in de financiële sector gedragen zich als een ijsberg; het grootste deel bevindt zich onder de oppervlakte en is voor een belegger dus onzichtbaar. Ook is niet altijd duidelijk of het risicoprofiel van uw portefeuille nog wel goed aansluit bij uw wensen en doelstellingen.

 

Vermogensbeheer

Voor klanten die weinig tijd hebben of niet zelf actief met hun beleggingen bezig willen zijn, is vermogensbeheer van nemassdeboer de ideale oplossing. Rekening houdend met uw wensen en risicoprofiel houden wij uw beleggingsportefeuille nauwlettend in de gaten.


Rapportage

Via kwartaaloverzichten en nieuwsbrieven wordt u geïnformeerd over de ontwikkeling van uw beleggingen. Tevens vinden er regelmatig persoonlijke gesprekken plaats en wordt de totale financiële situatie inzichtelijk gehouden door het Persoonlijke Jaarverslag dat u jaarlijks van ons ontvangt. Op deze manier worden uw beleggingen op een efficiënte en adequate wijze beheerd, waarbij u meer rust heeft.

Vermogensadvies+

Vertrouwen en transparantie staan bij nemassdeboer hoog in het vaandel. Hierbij stellen wij uw wensen en doelstellingen altijd voorop en houden deze nauwlettend in het oog. Wanneer vermogensbegeleiding niet ver genoeg gaat, is een van de onderdelen van Vermogensadvies+ de doorlopende advisering over uw beleggingen.


Doorlopende advisering

nemassdeboer adviseert hierbij transparant en proactief over de optimale samenstelling van uw beleggingsportefeuille. Op deze manier helpen wij u om uw doelstellingen te realiseren en uw vermogen te laten groeien. Zo houdt u samen met ons de regie in handen!

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem contact op met ons.
Karina Bont
Karina Bont
stuur email
Tel 0299-200999
Jan de Boer
Jan de Boer
stuur email
Tel 0299-200999
Nico Binken
Nico Binken
stuur email
Tel 0299-200999
Job Kwakman
Job Kwakman
stuur email
Tel 0299-200999
Miranda Zwarthoed
Miranda Zwarthoed
stuur email
Tel 0299-200999
Hans de Boer
Hans de Boer
stuur email
Tel 0299-200999
Dick Zwarthoed
Dick Zwarthoed
stuur email
Tel 0299-200999
Nico Karhof
Nico Karhof
stuur email
Tel 0299-200999
Onze vermogens specialisten