Vrije tijd

Vrije tijd

Heb je een sportschool? Of een stichting of sportvereniging ? Dan komen er waarschijnlijk dagelijks veel mensen langs. Wat gebeurt er als iemand daar schade oploopt? Ben je daar tegen verzekerd? En wat gebeurt er als er brand uitbreekt? Kun je het pand dan weer laten opbouwen?

Verenigingen, stichting en andere ondernemingen in de vrije tijdsector lopen een groot aantal risico’s. Voor welke risico’s ben je nu eigenlijk aansprakelijk? En voor welke risico’s kun je jezelf beschermen door een verzekering af te sluiten?

Vrije tijd

nemassdeboer helpt je om je risico’s inzichtelijk te maken. Samen met één van onze specialisten kun je vervolgens bepalen welke risico’s je wilt verzekeren en welke risico’s je zelf kunt dragen. Zo ga je vol vertrouwen de toekomst tegemoet! 

 • + Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

  Veroorzaak jij of één van je medewerkers materiële schade tijdens het werk? En kan jouw onderneming daarvoor aansprakelijk worden gesteld? Dan kan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering de financiële gevolgen beperken. Een onmisbare verzekering voor iedere onderneming.

 • + Aansprakelijkheidsverzekering voor Bestuurders en Commissarissen

  Als bestuurder, commissaris of toezichthouder loop je het risico aansprakelijk te worden gesteld voor ‘onbehoorlijke taakvervulling’. De AVB biedt in dat geval geen uitkomst; het gaat om persoonlijke, hoofdelijke aansprakelijkheid. Oftewel: het privévermogen van jou als bestuurder is in het geding. Bovendien kun je ook nog eens aansprakelijk worden gesteld voor wanbestuur van een collega. Absoluut een risico waarbij stil moet worden gestaan.

 • + Evenementenverzekering

  Organiseer je een evenement? Dan kan er natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor het toch niet door kan gaan. Denk hierbij aan slechte weersomstandigheden of bijvoorbeeld een belangrijke spreker die afzegt. Een evenementenverzekering dekt de kosten die je maakt door het annuleren van het evenement.

 • + Exploitatiekostenverzekering

  Ontstaat er schade aan je bedrijfsgebouw door bijvoorbeeld brand, storm of ontploffing? Dan kan de voortzetting van je onderneming in gevaar komen. Toch blijven de vaste lasten gewoon doorlopen. De exploitatiekostenverzekering beperkt de kosten die je in dat geval moet maken.

 • + Gebouwenverzekering

  Brand, inbraak of een omvallende boom; het kan ingrijpende gevolgen hebben voor je bedrijfsgebouw. Waar je sommige risico’s zelf kunt dragen, is dat bij het verlies van je bedrijfsgebouw meestal niet het geval. Zorg daarom voor een goede bescherming van je bezittingen.  

 • + Huurdersbelang

  Breng je als huurder verbeteringen aan, aan het gebouw? Dan wil je dat deze zaken goed verzekerd zijn. Ontstaat er schade? De verzekeringen van de verhuurder bieden geen uitkomst. Een huurdersbelangverzekering wel. Deze verzekering beschermt huurders bij schade aan de aangebrachte verbeteringen.

 • + Inventaris- / Goederenverzekering

  Als onderneming ben je deels afhankelijk van je inventaris en goederen. Bij schade, is het daarom prettig als je goed verzekerd bent. Zo ben je snel weer op de rit en kun je weer verder met waar je goed in bent: ondernemen.

 • + Zakelijke Rechtsbijstandverzekering

  Met de rechtsbijstandverzekering voor ondernemers ben je verzekerd van goede juridische bijstand bij vrijwel al je ondernemersactiviteiten. Zo kun je hoge en onverwachte juridische kosten vermijden en krijg je waar je recht op hebt.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem contact op met ons.