Watersportverzekering
nemassdeboer vertrouwd met watersport.

nemassdeboer en watersport gaan al jaren opmerkelijk goed samen. nemassdeboer is sponsor van jaarlijkse zeilcompetities en is gevestigd in Volendam met haar 600 jaar oude haven en dijk.

Helder advies, persoonlijk advies!

Een bootverzekering behoort tot de basisuitrusting van elk schip. Een persoonlijke benadering maakt daarbij het verschil in kwaliteit.

24-7 bereikbaar en snelle actie.

Schade weet zijn momenten goed uit te kiezen en ontstaat logischerwijs vaak buiten werktijd, in het weekend of tijdens vakantieperiodes. Daarom is het prettig dat wij via ons noodnummer bereikbaar zijn om u bij te staan als u onverwachts schade oploopt. Dat scheelt tijd en dat scheelt frustratie.

De voordelen

+ Persoonlijke benadering en afhandeling.
+ Periodiek contact en een periodieke polis-check.
+ Verzekerd van snelle afhandeling door schadeherstelnetwerk.
+ 24 uur per dag hulp van vaartuigenhulpdienst.
+ De beste oplossingen tegen de scherpste premies.

Ervaringsdeskundige KlaasJan Kroon
Ervaringsdeskundige KlaasJan Kroon

Eén van onze meest specialiseerde adviseurs is schipper en internationaal wedstrijdzeiler KlaasJan Kroon. Een bundeling van kennis en ervaring op het brandpunt waar watersport en verzekeringen elkaar raken.

KlaasJan is sinds zijn prille jeugd fervent zeiler en vaste deelnemer (solo en bemand) aan de complete jaarlijkse Nederlandse zeilagenda, aangevuld met  diverse internationale races. Ontving o.a. tot 5 maal de Zilveren Wimpel van de Nederlandse Vereeniging van Kustzeilers en won in 2012 als co-schipper de C.A.M.Race.

KlaasJan Kroon 
Tel: 06-37300034

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem contact op met ons.