Woning kopen

Staat je droomhuis te koop?

Staat je droomhuis te koop?

Staat je droomhuis te koop? Bespaar duizenden euro's met het aankopen van jouw droomhuis. Bel 0299-200999 en vraag naar Marleen, Johan, Eline of Marcel.

Juist nu bespaart een aankoopmakelaar je veel geld!

Huizen zijn geliefd en gaan gepaard met veel emotionele beslissingen. Het in de hand nemen van een goede aankoopmakelaar voorkomt teleurstellingen. Koop de juiste woning, met de juiste afspraken én welllicht het belangrijkste: betaal de juiste prijs! De makelaars van nemassdeboer verdienen zich terug.

optie 1 {Aankoopservice basispakket}optie 1 Aankoopservice basispakket

Wil je op kosten besparen maar wel de zekerheid dat je de juiste keuzes maakt bij de belangrijkste uitgave in je leven? Met de basis aankoopservice heb je het beste in huis om een woning te kopen en kom je goed beslagen ten ijs wanneer je interesse hebt in een woning.

 • Bezichtiging van de woning die je wilt kopen
 • Beperkte inspectie en objectieve beoordeling
 • Advies en ondersteuning bij onderhandelingen
 • Advies en ondersteuning tijdens de contractface
 • Advies en ondersteuning bij de afhandeling en transport

Jouw makelaar bij nemassdeboer inspecteert de woning en maakt een objectieve beoordeling. Hij ondersteunt je bij de onderhandelingen, in de contractfase en bij de afhandeling. Hij behartigt hierbij jouw belangen en zorgt voor een beter aankoopresultaat!

optie 2 {Aankoopservice uitgebreid pakket}optie 2 Aankoopservice uitgebreid pakket

Wil je een woning kopen maar weet je nog niet welke woning het beste bij je wensen past? Of zie je door de bomen het bos niet meer? Nemassdeboer beschikt over directe toegang tot het complete woningaanbod via meerdere bronnen.

 • Jouw makelaar beoordeelt de zoekresultaten van jezelf
 • Op basis van jouw wensen een inventarisatie van beschikbare woningen op de markt.
 • Gedegen onderzoek en gaan mee bij bezichtigingen.
 • Je makelaar inspecteert de woning en maakt een objectieve beoordeling.
 • Advies en ondersteuning bij onderhandelingen
 • Advies en ondersteuning tijdens de contractface
 • Advies en ondersteuning bij de afhandeling en transport
Bespreek de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek

Kom eens langs en bespreek de mogelijkheden. Tijdens het eerste vrijblijvende gesprek maken wij kennis met je om de wederzijdse verwachtingen in beeld te brengen. Indien je vertrouwen hebt in onze dienstverlening gaan wij onze diensten voor je starten en beschikken wij over reële afwegingen van jouw woonwensen en de haalbaarheid daarvan.

Woningen selecteren

Je makelaar van nemassdeboer beoordeelt de zoekresultaten van jezelf en maakt een inventarisatie uit ons eigen aanbod en de markt. Hij beschikt over directe toegang tot het complete woningaanbod via meerdere bronnen.

Objectief beoordelen

Wanneer je een woning op het oog hebt, inspecteren wij de woning en maken een objectieve beoordeling. Jouw makelaar van nemassdeboer heeft een deskundige uitstraling als aankoopbegeleider en behartigt daarbij jouw belangen op een professionele en objectieve wijze.

Onderhandelen

De onderhandeling is de fase waar het op aan komt. Je makelaar van nemassdeboer is een professioneel onderhandelaar zonder eigen belang, die zich niet laat meeslepen door emotionele overwegingen. Tijdens deze fase onderhouden wij zorgvuldig contact met jou en de verkopende partij.

Betaal de juiste prijs

De deskundige makelaars van nemassdeboer beoordelen de kansrijkheid op basis van ervaring en vormen een objectieve buffer tussen jou en de verkoper. Het spel van optie en bod is ingewikkeld. Onderhandelingen ondersteund door een register makelaar maakt een belangrijk verschil bij de totstandkoming van de uiteindelijke koopprijs en kan je vele duizenden euro’s besparen.

Serieuze belangstelling?

Past de woning in jouw wensenprofiel, dan is het tijd om te gaan onderhandelen. Voorafgaand aan de onderhandelingen is een gedegen onderzoek nodig. Hierbij wordt tevens gekeken naar eventuele zaken rondom milieuaspecten, VVE onderzoek, kadastraal onderzoek en relevante registers worden geraadpleegd. Je makelaar kijkt naar de bouwkundige staat van de woning, of er gebreken zijn en maakt een objectieve waardebepaling.

Meer zekerheid in de koopovereenkomst

In de koopovereenkomst worden de mondeling gemaakte afspraken vastgelegd. De makelaars van nemassdeboer zijn juridisch geschoold en contractsdeskundigen en weten alles van de volgende zaken:

 • Schriftelijke overeenkomst roerende goederen;

 • Ontbindende voorwaarden;

 • Regelen aanbetaling deposito;

 • Notaris;

 • Aanvullende clausules;

 • Toetsing van de rechtsgeldigheid.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact op met ons.
Marcel Roeleveld
Marcel Roeleveld
stuur email
Tel 0299-200999
Eline Jonk
Eline Jonk
stuur email
Tel 0299-200999
Johan Visser
Johan Visser
stuur email
Tel 0299-200999
Marleen Visser
Marleen Visser
stuur email
Tel 0299-200999
Het Makelaardij team