Zorg

Zorg

Als zorgaanbieder wil je goed voorbereid zijn op mogelijke problemen. Hoe bescherm je jouw instelling tegen een klacht van een patiënt? Wat gebeurt er bij inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid? En welke gevolgen heeft een brand in je zorginstelling?

Iedere zorginstelling is anders. nemassdeboer helpt je om de risico’s van jouw zorginstelling in kaart te brengen. Onze specialisten analyseren de risico’s van jouw instelling om vervolgens samen met jou de gewenste verzekeringen te selecteren.

Zorg

Ben je diëtist, huisarts, fysiotherapeut  of tandarts? Verloskundige of alternatieve zorgverlener? Of heb je een andere instelling in de zorgsector? Maak een afspraak met nemassdeboer en ontdek wat wij voor jouw instelling kunnen betekenen.

 • + Aansprakelijkheidsverzekering

  Veroorzaak jij of één van je medewerkers materiële schade tijdens het werk? En kan jouw onderneming daarvoor aansprakelijk worden gesteld? Dan kan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering de financiële gevolgen beperken. Een onmisbare verzekering voor iedere onderneming.

 • + Bedrijfsschadeverzekering

  Komt je bedrijf stil te liggen vanwege schade aan het gebouw, aan de inventaris of aan je goederen? Dan lopen de vaste kosten zoals huur, hypotheek en salarissen gewoon door. Voor een onderneming kunnen de gevolgen rampzalig zijn.

 • + Gebouwenverzekering

  Brand, inbraak of een omvallende boom; het kan ingrijpende gevolgen hebben voor je bedrijfsgebouw. Waar je sommige risico’s zelf kunt dragen, is dat bij het verlies van je bedrijfsgebouw meestal niet het geval. Zorg daarom voor een goede bescherming van je bezittingen. 

 • + Huurdersbelang

  Breng je als huurder verbeteringen aan, aan het gebouw? Dan wil je dat deze zaken goed verzekerd zijn. Ontstaat er schade? De verzekeringen van de verhuurder bieden geen uitkomst. Een huurdersbelangverzekering wel. Deze verzekering beschermt huurders bij schade aan de aangebrachte verbeteringen.

 • + Inventaris- / Goederenverzekering

  Als onderneming ben je deels afhankelijk van je inventaris en goederen. Bij schade, is het daarom prettig als je goed verzekerd bent. Zo ben je snel weer op de rit en kun je weer verder met waar je goed in bent: ondernemen.

 • + Zakelijke rechtsbijstandverzekering

  Met de rechtsbijstandverzekering voor ondernemers ben je verzekerd van goede juridische bijstand bij vrijwel al je ondernemersactiviteiten. Zo kun je hoge en onverwachte juridische kosten vermijden en krijg je waar je recht op hebt.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem contact op met ons.