Zorgverzekering 2018

Zorgverzekering 2018

Heb je vragen over je zorgverzekering? nemassdeboer is specialist op het gebied van zorg en komt met oplossingen en alternatieven. Wil je een wijziging doorgeven op je ONVZ zorgverzekering? Neem dan contact met ons op via 0299 200999.

Advies over jouw Zorgverzekering!

Zorgverzekeraars hebben in de afgelopen jaren steeds meer verschillende soorten polissen in het leven geroepen. Deze met elkaar vergelijken op inhoud en kosten is er niet gemakkelijker op geworden. Neem er de tijd voor, laat je adviseren en bepaal welke verzekering past bij de zorgbehoefte van jou en je eventuele gezin. Neem contact met ons op 0299 200999 of loop binnen bij ons op kantoor. Wij staan je graag te woord.

Kosten versus kwaliteit

Let bij het kiezen van een zorgverzekering niet alleen op de maandelijkse kosten. Zeker bij gezondheid is kwaliteit ook van belang. Controleer altijd de voorwaarden van de zorgverzekeraar die je op het oog hebt. Is bijvoorbeeld het aantal ziekenhuizen die onder de dekking vallen beperkt, bepaal dan voor jezelf of je dat risico wil lopen.

{Avero Achmea wordt per 1 januari 2018 omgezet naar ONVZ}Avero Achmea wordt per 1 januari 2018 omgezet naar ONVZ
nemassdeboer adviseert ONVZ als alternatief voor Avero Achmea! > Klik hier voor uitgebreide informatie
Het alternatief: {Diverse uitstekende alternatieven}Het alternatief: Diverse uitstekende alternatieven

Wij kunnen ons ook goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet en misschien naar een andere zorgverzekeraar wilt uitkijken. Als uitstekend alternatief adviseren wij u bijvoorbeeld de aanvullende pakketten van ONVZ en Stad Holland. Maar ook Delta Lloyd, CZ, De Amersfoortse en VGZ bieden goede opties. 

Conclusies Zorgverzekering 2018
Avero Achmea zorgverzekeringen worden per 1 januari omgezet naar ONVZ

Zorgverzekeringen bij Avero Achmea/Nedasco worden per 1 januari omgezet naar een vergelijkbare zorgverzekering bij ONVZ. U hoeft hiervoor niets te doen.

+ Diverse uitstekende alternatieven

Klanten die toch willen overstappen adviseren wij om contact met ons op te nemen voor een onafhankelijk advies. Zo is ONVZ een kwaliteitsverzekeraar en onder andere een uitstekend alternatief voor Avéro Achmea. Echter ook Delta Lloyd, Amersfoortse, Stad Holland, CZ, VGZ zijn goede keuzes.

+ Vitaal Waterland Collectief

Klanten bij nemassdeboer kunnen het exclusief het Vitaal Waterland Collectief sluiten met aantrekkelijke kortingen bij ONVZ.

+ Doe de zorgcheck

Wilt u kijken naar alternatieven of andere verzekeraars? neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden volledige en vrijblijvende ondersteuning.

Voorwaarden ONVZ 2018

Hieronder vindt u een beknopt vergoedingen overzicht van ONVZ als pdf bestand.

Vergoedingen overzicht Beknopt

> Download beknopt vergoedingen overzicht

Voorwaarden Online

> Voorwaarden ONVZ online

Top 8 vergoedingen Royaal, Excellent en Optifit

> Top 8 vergoedingen vergelijk Avero Achmea -> ONVZ

Géén klant bij nemassdeboer? Bel vrijblijvend 0299 200999

Wilt u advies over uw zorgverzekering maar bent u geen klant bij ons? Bel, mail of kom gerust langs voor gratis en vrijblijvend advies! Wij geven deskundig en onafhankelijk advies.

 

Meer weten? Bel vrijblijvend 0299 200999

Is het u nog onduidelijk en wilt u meer weten (en dat begrijpen we heel goed) schroom dan niet om direct contact op te nemen met ons. Wij beantwoorden ál uw vragen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem contact op met ons.
Anja Voordewind
Anja Voordewind
stuur email
Tel 0299-200999
Dick Zwarthoed
Dick Zwarthoed
stuur email
Tel 0299-200999
Mathilde Kwakman
Mathilde Kwakman
stuur email
Tel 0299-200999
Elles Nieuweboer
Elles Nieuweboer
stuur email
Tel 0299-200999
Onze zorgspecialisten