Zorgverzekering 2018

Zorgverzekering 2018

Heb je vragen over je zorgverzekering? nemassdeboer is specialist op het gebied van zorg en komt met oplossingen en alternatieven. 

Advies over jouw Zorgverzekering!

Zorgverzekeraars hebben in de afgelopen jaren steeds meer verschillende soorten polissen in het leven geroepen. Deze met elkaar vergelijken op inhoud en kosten is er niet gemakkelijker op geworden. Neem er de tijd voor, laat je adviseren en bepaal welke verzekering past bij de zorgbehoefte van jou en je eventuele gezin. Neem contact met ons op 0299 200999 of loop binnen bij ons op kantoor. Wij staan je graag te woord.

Kosten versus kwaliteit

Let bij het kiezen van een zorgverzekering niet alleen op de maandelijkse kosten. Zeker bij gezondheid is kwaliteit ook van belang. Controleer altijd de voorwaarden van de zorgverzekeraar die je op het oog hebt. Is bijvoorbeeld het aantal ziekenhuizen die onder de dekking vallen beperkt, bepaal dan voor jezelf of je dat risico wil lopen.

{nemassdeboer en NEDASCO presenteren het pakket OPTIMAAL}nemassdeboer en NEDASCO presenteren het pakket OPTIMAAL
nemassdeboer biedt haar klanten het nieuwe pakket OPTIMAAL. Dit geldt echter uitsluitend voor klanten van nemassdeboer/NEDASCO!
Het alternatief: {Diverse uitstekende alternatieven}Het alternatief: Diverse uitstekende alternatieven

Wij kunnen ons ook goed voorstellen dat u door de Avéro-Achmea-bomen het bos niet meer ziet en misschien naar een andere zorgverzkeraar wilt uitkijken. Als uitstekend alternatief adviseren wij u bijvoorbeeld de aanvullende pakketten van ONVZ en Stad Holland. Maar ook Delta Lloyd, CZ, De Amersfoortse en VGZ bieden goede opties. 

Conclusies Zorgverzekering 2017
+ Nieuw pakket OPTIMAAL

Klanten van nemassdeboer kunnen per 1 januari 2016 rekenen op dezelfde dekking en premie als in 2015 met het nieuwe pakket OPTIMAAL. Zij hoeven hiervoor niets te doen.

+ Diverse uitstekende alternatieven

Klanten die toch willen overstappen adviseren wij om contact met ons op te nemen voor een onafhankelijk advies. Zo is ONVZ een kwaliteitsverzekeraar en onder andere een uitstekend alternatief voor Avéro Achmea. Echter ook Delta Lloyd, Amersfoortse, Stad Holland, CZ, VGZ zijn goede keuzes.

+ Exclusief van NEDASCO

Klanten bij nemassdeboer kunnen het exclusieve 'OPTIMAAL' pakket bij Avéro Achmea sluiten.

+ Doe de zorgcheck

Wilt u kijken naar alternatieven of andere verzekeraars? neem dan gerust contact met ons op en/of DOE DE ZORGCHECK. Wij bieden volledige en vrijblijvende ondersteuning.

Voorwaarden Avéro Achmea 2017

Hieronder vindt u de nieuwe voorwaarden van Avéro Achmea als pdf bestand

Basisverzekering Basis

> Download voorwaarden (pdf)

Basisverzekering Jong

> Download voorwaarden (pdf)

Aanvullende verzekeringen Aanvullend

> Download voorwaarden (pdf)

Géén klant bij nemassdeboer? Bel vrijblijvend 0299 200999

Wilt u advies over uw zorgverzekering maar bent u geen klant bij ons? Bel, mail of kom gerust langs voor gratis en vrijblijvend advies! Wij geven deskundig en onafhankelijk advies.

 

Meer weten? Bel vrijblijvend 0299 200999

Is het u nog onduidelijk en wilt u meer weten (en dat begrijpen we heel goed) schroom dan niet om direct contact op te nemen met ons. Wij beantwoorden ál uw vragen.

Zelf de zorgverzekeringmarkt verkennen?

Via de website www.nemassdeboer.nl/zorgverzekeringscheck/ kunt u zelf alle verzekeraars, pakketten en premies checken. Wij zijn niet gebonden aan welke verzekeraar dan ook. U kunt rekenen op onze volledige ondersteuning voor al uw vragen. 

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem contact op met ons.
Anja Voordewind
Anja Voordewind
stuur email
Tel 0299-200999
Dick Zwarthoed
Dick Zwarthoed
stuur email
Tel 0299-200999
Mathilde Kwakman
Mathilde Kwakman
stuur email
Tel 0299-200999
Theo Bootsman
Theo Bootsman
stuur email
Tel 0299-200999
Elles Nieuweboer
Elles Nieuweboer
stuur email
Tel 0299-200999
Ons zorgspecialisten