Te huur: Julianaweg 147 (VD)

Julianaweg 147 (VD), Volendam
Adres Julianaweg 147 (VD)
1131 DH Volendam
Type Kantoorruimte
Bereken je maandlasten huurprijs N.o.t.k.
Verkocht
Afmetingen Vloeroppervlak: 539 m2
Indeling
Bouwjaar1994

Downloads
Delen:      
Julianaweg 147 (VD)
Huurprijs: N.o.t.k.
Te huur: Julianaweg 147 (VD) in Volendam
Geïnteresseerd? Vraag een bezichtiging aan! Klik hier
Omschrijving
Vanwege bedrijfsverplaatsing zijn deze prachtige en vooral praktische kantoorruimten TE HUUR gekomen.

Deze luxe en royale kantoorruimten zijn gelegen op een echte TOP locatie! Uitstekend is gelegen aan de Julianaweg, DE hoofdweg van Volendam. Daarnaast een centraal ligging te midden van kantoren, meubelboulevard, showrooms en bedrijven.

Er is een goede bereikbaarheid met voldoende parkeergelegenheid rondom het pand. Uitstekende ontsluiting naar de Julianaweg. Bushalte is op circa 300 meter afstand gelegen en het centrum van Volendam op circa 500 meter.

Verhuurbare vloeroppervlakte (vvo) kantoren
  • bedrijventerrein

1e verdieping: ca. 539 m²
Deelverhuur van de kantoorruimten is mogelijk!

KENMERKEN:
Entree met trapopgang naar 1e verdieping alwaar er een ruime ontvangt is gecreëerd voorzien van receptie/balie en modern afgewerkte en ruime kantoorruimten met systeemplafonds en lichtarmaturen. Daarnaast is er een kantine, showroom en zijn er aparte spreekkamers.

Het bedrijfspand is uitstekend onderhouden, voorzien van centrale verwarming, airconditioning, luchtbehandeling en toiletgroepen.

Ben je op zoek naar voldoende kantoorruimten op een TOP locatie? Kom dan eens langs bij de Julianaweg 147 in Volendam en we leiden u graag rond door dit prachtige pand.

Naast kantoorruimten is het ook mogelijk de royale achterliggende bedrijfsruimte erbij te huren. Informeer naar de mogelijkheden!
Google Maps