Klant beoordelingen

Ralph

Woonplaats: Purmerend
Datum: 08-02-2018
Advies over: Verzekeringen
Geholpen door: Dick Zwarthoed
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 9,0
Communicatie: 9,0
Advies: 9,0
Deskundigheid: 9,0
Betrokkenheid: 10,0

  9,2

Schildersbedrijf Johan Tol

Woonplaats: Volendam
Datum: 02-02-2018
Advies over:
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 9,0
Communicatie: 9,0
Advies: 9,0
Deskundigheid: 9,0
Betrokkenheid: 9,0

  9,0

Jack Tol heeft ons van goede informatie voorzien en was zeer behulpzaam. Daarnaast is het door Jack Tol perfect geregeld.

Zie ons rapport cijfer.

Klaas en Anne-Marie

Woonplaats: Volendam
Datum: 02-02-2018
Advies over: Hypotheek
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 9,0
Communicatie: 9,0
Advies: 10,0
Deskundigheid: 10,0
Betrokkenheid: 10,0

  9,6

Wij zijn zeer te spreken over de werkwijze, deskundigheid en de handelswijze waarop onze hypotheek tot stand is gekomen. Zeer betrouwbaar en vriendelijk geholpen, goede adviezen, goed luisterd naar onze wensen en de mogelijkheden om ze waar te kunnen maken. Wij zijn dik tevreden en raden iedereen aan om met Nemass de Boer in zee te gaan.

Barry & Nathalie

Woonplaats:
Datum: 30-01-2018
Advies over: Hypotheek
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 8,0
Communicatie: 8,0
Advies: 8,0
Deskundigheid: 9,0
Betrokkenheid: 8,0

  8,2

Door de hypotheekverstrekker werden we verwezen naar nemass de boer als tussenpersoon. Vanaf het eerste contact zijn wij erg tevreden. We konden met al onze vragen nagenoeg direct terecht en werden altijd vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Rob

Woonplaats: Avenhorn
Datum: 29-01-2018
Advies over:
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 8,0
Communicatie: 8,0
Advies: 8,0
Deskundigheid: 9,0
Betrokkenheid: 9,0

  8,4

zeer vriendelijk en goed geholpen.
bij vragen snel antwoord

André

Woonplaats: Volendam
Datum: 29-01-2018
Advies over: Hypotheek
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 9,0
Communicatie: 9,0
Advies: 9,0
Deskundigheid: 9,0
Betrokkenheid: 9,0

  9,0

Openheid en deskundigheid zijn de factoren die ons hebben doen besluiten onze hypotheek en verzekeringen bij Nemassdeboer af te sluiten. Verder is het personeel vriendelijk en gestelde vragen werden dezelfde dag nog beantwoord.

H.J.Kuipers

Woonplaats: Volendam
Datum: 26-01-2018
Advies over: Hypotheek
Geholpen door:
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 10,0
Communicatie: 8,0
Advies: 9,0
Deskundigheid: 9,0
Betrokkenheid: 9,0

  9,0

Fam. Lopes Vicente

Woonplaats: Zaandam
Datum: 21-01-2018
Advies over: Hypotheek
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 10,0
Communicatie: 8,0
Advies: 10,0
Deskundigheid: 10,0
Betrokkenheid: 10,0

  9,6

Zeer prettig en doet zijn best alles helder te maken.

A.Scheltema Bodyfit

Woonplaats: Voilendam
Datum: 15-01-2018
Advies over: Verzekeringen
Geholpen door: Karina Bont
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 9,0
Communicatie: 9,0
Advies: 9,0
Deskundigheid: 10,0
Betrokkenheid: 10,0

  9,4

Kan zich goed inleven in ons bedrijf en persoonlijke situatie,dat praat prettig.
Ze is vlot en deskundig.

Sharon

Woonplaats: Volendam
Datum: 11-01-2018
Advies over:
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 10,0
Communicatie: 10,0
Advies: 10,0
Deskundigheid: 10,0
Betrokkenheid: 10,0

  10,0

Torenvliet In-en Ouyboardcentre

Woonplaats: Amsterdam
Datum: 11-01-2018
Advies over:
Geholpen door: Karina Bont
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 10,0
Communicatie: 10,0
Advies: 10,0
Deskundigheid: 10,0
Betrokkenheid: 10,0

  10,0

Top!!

HENNIE

Woonplaats: PURMEREND
Datum: 10-01-2018
Advies over: Hypotheek
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 10,0
Communicatie: 10,0
Advies: 10,0
Deskundigheid: 10,0
Betrokkenheid: 10,0

  10,0

Anny

Woonplaats: Purmerend
Datum: 10-01-2018
Advies over: Hypotheek
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 10,0
Communicatie: 10,0
Advies: 10,0
Deskundigheid: 10,0
Betrokkenheid: 10,0

  10,0

Jan Tol is een erg fijn mens om mee te communiceren. Hij luistert goed en geeft deskundig advies. Ik ben zelf niet erg financieel onderlegd maar voor de eerste keer begreep ik alles. Hij kan alles goed uiteenzetten zodat de klant het makkelijk kan begrijpen. Mijn man en ik gaan alles goed bestuderen en mochten we tot een beslissing komen dan zullen we zeker naar Jan Tol vragen.

Zeilmakerij Volendam

Woonplaats:
Datum: 10-01-2018
Advies over: Verzekeringen
Geholpen door: Karina Bont
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 8,0
Communicatie: 8,0
Advies: 8,0
Deskundigheid: 8,0
Betrokkenheid: 8,0

  8,0

Jaap Kok

Woonplaats: Volendam
Datum: 09-01-2018
Advies over: Verzekeringen
Geholpen door: Karina Bont
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 9,0
Communicatie: 9,0
Advies: 9,0
Deskundigheid: 9,0
Betrokkenheid: 9,0

  9,0

Gewoon goed zoals het hoort

mcm molenaar tol.

Woonplaats: volendam
Datum: 09-01-2018
Advies over: Hypotheek
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 10,0
Communicatie: 10,0
Advies: 10,0
Deskundigheid: 10,0
Betrokkenheid: 10,0

  10,0

Zeer vriendelijk en betrokken vanaf het eerste begin dat ik binnen kwam.

Jenno

Woonplaats:
Datum: 08-01-2018
Advies over:
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 10,0
Communicatie: 10,0
Advies: 10,0
Deskundigheid: 10,0
Betrokkenheid: 10,0

  10,0

Ingrid Buijs

Woonplaats: Volendam
Datum: 08-01-2018
Advies over:
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 10,0
Communicatie: 10,0
Advies: 10,0
Deskundigheid: 10,0
Betrokkenheid: 10,0

  10,0

Ik ben zelf werkzaam geweest bij een bank en daar voelde ik afstand. Jullie ontvangen ons met open armen en we zijn goed geïnformeerd over de hypotheek maar over de verzekeringen.

Roos

Woonplaats: Volendam
Datum: 08-01-2018
Advies over: Hypotheek
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 10,0
Communicatie: 10,0
Advies: 10,0
Deskundigheid: 10,0
Betrokkenheid: 10,0

  10,0

Janine

Woonplaats:
Datum: 08-01-2018
Advies over: Verzekeringen
Geholpen door: Anja Voordewind
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 8,0
Communicatie: 8,0
Advies: 8,0
Deskundigheid: 8,0
Betrokkenheid: 9,0

  8,2

Ton

Woonplaats: Overveen
Datum: 08-01-2018
Advies over: Hypotheek
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 9,0
Communicatie: 9,0
Advies: 9,0
Deskundigheid: 9,0
Betrokkenheid: 9,0

  9,0

Fijne samenwerking met Jack en de rest van het kantoor. Betrokken en deskundig, met direct een antwoord of advies zodra een vraag zich aandient, waarbij beslissingen op prettige wijze in overleg gemaakt worden.

Hera machinefabriek NV

Woonplaats: IJmuiden
Datum: 08-01-2018
Advies over: Verzekeringen
Geholpen door: Miranda Zwarthoed
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 10,0
Communicatie: 10,0
Advies: 10,0
Deskundigheid: 10,0
Betrokkenheid: 10,0

  10,0

Zeer klantvriendelijk, snel antwoord, prima service wat je tegenwoordig bij veel bedrijven niet meer vindt.

Siem de Vries

Woonplaats: HEERHUGOWAARD
Datum: 05-01-2018
Advies over: Hypotheek
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 9,0
Communicatie: 9,0
Advies: 10,0
Deskundigheid: 9,0
Betrokkenheid: 9,0

  9,2

Duidelijke uitleg, nam de tijd om alles begrijpelijk te maken.

Gerard en Brenda Visser

Woonplaats: Purmerend
Datum: 05-01-2018
Advies over: Hypotheek
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 9,0
Communicatie: 9,0
Advies: 9,0
Deskundigheid: 9,0
Betrokkenheid: 9,0

  9,0

Wij hebben een zeer prettige ervaring gehad met de medewerkers van nemassdeboer. Ook de dames van de verzekeringen doen hun werk heel goed. De verkoopmakelaar Marcel Roeleveld krijgt van ons ook een pluim. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan familie en vrienden. Wat communicatie betreft, als er iets te melden was, dan kreeg je gelijk een telefoontje of mail zodat wij daar snel mee aan de slag konden. Wat advies betreft, je krijgt zoveel te horen qua advies maar de medewerkers gaven ons echt even de tijd om erover na te denken. Top!! Kortom.... Nemassdeboer, ga zo door. Wij zijn blij met jullie.

yvonne

Woonplaats: volendam
Datum: 04-01-2018
Advies over: Hypotheek
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 8,0
Communicatie: 8,0
Advies: 8,0
Deskundigheid: 8,0
Betrokkenheid: 8,0

  8,0

Ik ben zeer positief hoe ik geholpen ben met mijn hypotheek en ik raad een ander aan om ook naar nemass de boer te gaan

monique

Woonplaats: volendam
Datum: 04-01-2018
Advies over: Hypotheek
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 8,0
Communicatie: 8,0
Advies: 8,0
Deskundigheid: 8,0
Betrokkenheid: 8,0

  8,0

A.P.C. van Sligter en W.M. van Sligter-Boshoff

Woonplaats: Monnickendam
Datum: 03-01-2018
Advies over: Hypotheek
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 9,0
Communicatie: 9,0
Advies: 9,0
Deskundigheid: 9,0
Betrokkenheid: 9,0

  9,0

Uitstekende ervaring vanaf het begin tot en met het
einde van de transactie. De klantgerichtheid, vriendelijk-
heid en deskundigheid waren uitstekend.

Jan

Woonplaats: Grootschermer
Datum: 29-12-2017
Advies over: Hypotheek
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 9,0
Communicatie: 10,0
Advies: 9,0
Deskundigheid: 9,0
Betrokkenheid: 10,0

  9,4

Prettige ambiance,deskundig,geen duwwerk mens tot mens.

Was een prettige ervaring

Marcelle en Jan

Mia F. van den Oever

Woonplaats: Edam
Datum: 29-12-2017
Advies over: Hypotheek
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 9,0
Communicatie: 9,0
Advies: 9,0
Deskundigheid: 9,0
Betrokkenheid: 9,0

  9,0

het kontakt was direct n erg prettig

Banketbakkerij Kwekkeboom

Woonplaats: Amsterdam
Datum: 20-12-2017
Advies over: Verzekeringen
Geholpen door: Karina Bont
Aanbeveling: ja

Beoordeling

Totaal oordeel: 10,0
Communicatie: 10,0
Advies: 10,0
Deskundigheid: 10,0
Betrokkenheid: 10,0

  10,0

Het beste dat mij de afgelopen twintig jaar is overkomen.