Een woning kopen

Gratis e-book
Een woning kopen

Zoek je een woning maar weet je niet waar je moet beginnen? Download ons e-book boordevol relevante informatie. Wij helpen je op weg.

Download hier jouw gratis e-book

  • Zoeken, bezichtigen, onderhandelen en bieden!
  • Boordevol tips om jouw droomwoning te vinden
  • Hoe regel ik een financiering voor mijn woning?
Gratis e-book: Een woning kopen

Wat vind je allemaal in dit e-book?

Het zoeken naar een woning

Waar moet je beginnen als die fantastische woning zich niet vanzelf aanbiedt? Ben je al maanden op zoek maar weet je niet precies wat je nu eigenlijk zoekt?

Het bezichtigen van een woning

Als je een potentiële woning hebt gevonden komen allerlei vragen naar boven. Hoe weet je nu waar je op letten moet als je een woning gaat bezichtigen?

Uitgebreid onderzoek naar een woning

Wat is de (bouwkundige) status van de woning? Mag en kan ik deze woning verbouwen of uitbreiden. Hoe ziet het met de grond, het milieu en de kadastrale gegevens?

Het bieden op een woning

Op welke gegevens baseer je het openingsbod? En wat gebeurt er na dat openingsbod? Mag iemand anders dan nog bezichtigen?

Het kopen van een woning

Hoe regel ik een hypotheek en wat als blijkt dat ik niet genoeg hypotheek kan krijgen? Kan ik nog van de koop afzien en wat zijn ontbindende voorwaarden?

Heb ik een aankoopmakelaar nodig?

Is het verstandig om zelf een makelaar mee te nemen bij de zoektocht naar en aankoop van een woning? Ben ik dan niet duurder uit of heeft het juist voordelen?

Het nemassdeboer Makelaardij team
Het nemassdeboer Makelaardij team