Transport & Logistiek

Transport & Logistiek

Als ondernemer in de branche Transport & Logistiek loop je een heleboel risico’s. Tijdens het vervoer van producent naar consument kan er van alles gebeuren. Wat gebeurt er als lading wordt gestolen? Als één van je medewerkers betrokken raakt bij een ongeval? Of als er brand ontstaat?

Schades zijn niet altijd te voorkomen, maar je kunt de risico’s wel beheersbaar maken. nemassdeboer kan helpen om de risico’s van je onderneming in kaart te brengen. Vervolgens krijg je advies op maat over de best passende oplossingen voor jouw bedrijfssituatie.

Transport & Logistiek

Ben je vervoerder, overslagbedrijf of expediteur? Of heb je een andere onderneming in deze sector? Wij zijn je graag van dienst!

 • + Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

  Veroorzaak jij of één van je medewerkers materiële schade tijdens het werk? En kan jouw onderneming daarvoor aansprakelijk worden gesteld? Dan kan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering de financiële gevolgen beperken. Een onmisbare verzekering voor iedere onderneming.

 • + Bedrijfsschadeverzekering

  Komt je bedrijf stil te liggen vanwege schade aan het gebouw, aan de inventaris of aan je goederen? Dan lopen de vaste kosten zoals huur, hypotheek en salarissen gewoon door. Voor een onderneming kunnen de gevolgen rampzalig zijn.

 • + Gebouwenverzekering

  Brand, inbraak of een omvallende boom; het kan ingrijpende gevolgen hebben voor je bedrijfsgebouw. Waar je sommige risico’s zelf kunt dragen, is dat bij het verlies van je bedrijfsgebouw meestal niet het geval. Zorg daarom voor een goede bescherming van je bezittingen.  

 • + Goederentransportverzekering
 • + Huurdersbelang

  Breng je als huurder verbeteringen aan, aan het gebouw? Dan wil je dat deze zaken goed verzekerd zijn. Ontstaat er schade? De verzekeringen van de verhuurder bieden geen uitkomst. Een huurdersbelangverzekering wel. Deze verzekering beschermt huurders bij schade aan de aangebrachte verbeteringen.

 • + Ongevallen Inzittenden

  Onafhankelijk van de vraag wie een schade heeft veroorzaakt, wil je de inzittenden van een motorrijtuig verzekeren. Want wat gebeurt er als er schade ontstaat aan kleding of goederen? Of als er medische hulp nodig is? Of nog erger, wat gebeurt er als iemand overlijdt of blijvend invalide raakt? Als werkgever kun je een inzittendendekking afsluiten om deze risico’s te beperken.

 • + Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

  Vervoer je goederen voor anderen? Dan loop je het risico aansprakelijk te worden gesteld voor schade aan vervoerde zaken. Of misschien zelfs wel voor diefstal. Met de vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering bescherm je jezelf tegen de contractuele aansprakelijkheid van jou als vervoerder.

 • + Werkgeversaansprakelijkheid Motorijtuigen (WEGAM)

  Je medewerkers zijn vaak dagelijks voor hun werkzaamheden onderweg. Dit brengt risico’s met zich mee. Zo kun je als ondernemer worden aangesproken voor schade door een ongeval die een werknemer onder werktijd heeft veroorzaakt. Claims voor letselschade, smartengeld en inkomensschade kunnen zeer omvangrijk zijn.  

 • + Werkmaterieelverzekering

  Heftrucks, graafmachines of ander werkmaterieel. Het zijn behoorlijke investeringen. Die wil je dan ook goed verzekeren. Want wat gebeurt er bij brand of diefstal? Of als er sprake is van een eigen gebrek, waardoor er ook nog eens gevolgschade ontstaat? De werkmaterieelverzekering kan je risico’s beperken. Maar ook deze verzekering vereist maatwerk. Laat je daarom goed voorlichten.

 • + Zakelijke Rechtsbijstandverzekering

  Met de rechtsbijstandverzekering voor ondernemers ben je verzekerd van goede juridische bijstand bij vrijwel al je ondernemersactiviteiten. Zo kun je hoge en onverwachte juridische kosten vermijden en krijg je waar je recht op hebt.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem contact op met ons.