Zorgverzekering 2021

Zorgverzekering 2021

Heb je vragen over je zorgverzekering? nemassdeboer is specialist op het gebied van zorg.  Of je nu al klant bent bij nemassdeboer of (nog) niet, wij helpen je graag. Neem contact met ons op via 0299 200999.

Zorgverzekeringscheck

Welke zorgverzekering het beste bij je past is afhankelijk van je persoonlijke situatie en dekkingswensen. Met onze zorgverzekeringscheck vergelijken wij diverse zorgverzekeringen. Dat doen wij niet alleen op voorwaarden, maar ook op prijs. Laat je gegevens en wensen achter, dan gaan wij voor je aan de slag!

Advies over jouw zorgverzekering

Zorgverzekeraars hebben in de afgelopen jaren steeds meer verschillende polissen in het leven geroepen. Het vergelijken van deze polissen op inhoud en kosten is er niet gemakkelijker op geworden. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Neem er de tijd voor, laat je adviseren en bepaal welke verzekering past bij de zorgbehoefte van jou en je eventuele gezin. 

Kosten versus kwaliteit

Let bij het kiezen van een zorgverzekering niet alleen op de maandelijkse kosten. Zeker bij gezondheid is ook kwaliteit van belang. Controleer altijd de voorwaarden van de zorgverzekeraar die je op het oog hebt. Is bijvoorbeeld het aantal ziekenhuizen dat onder de dekking valt beperkt? Bepaal dan voor jezelf of je dat risico wilt lopen.

{Diverse uitstekende verzekeringen}Diverse uitstekende verzekeringen

Ook voor 2021 zijn er weer diverse uitstekende zorgverzekeringen beschikbaar. Wij helpen je graag om de juiste zorgverzekering te selecteren. Zo adviseren wij bijvoorbeeld de aanvullende pakketten van ONVZ, Stad Holland, Nationale-Nederlanden, CZ, De Amersfoortse en VGZ. Stuk voor stuk goede opties, afhankelijk van jouw wensen. 

Zorgverzekering 2021
Wijzigen dekking

Wil je de dekking van je zorgverzekering wijzigen? Onze adviseur kijkt met je mee naar de mogelijkheden. Wil je een hogere dekking? Dan kan het zijn dat er gezondheidsvragen worden gesteld. Dit is echter niet altijd het geval. Vraag hiernaar bij onze adviseurs.

Overstappen

Wil je voor het nieuwe jaar kijken naar andere verzekeraars? Dat kan. Onze adviseurs helpen je graag bij je keuze. Zij kunnen je alles vertellen over de dekking bij verschillende verzekeraars. Neem eens contact met ons op!

Wij staan voor je klaar

Of je nu wilt oversluiten, wijzigen of andere vragen hebt, onze zorgspecialisten staan voor je klaar. Zij kunnen je helpen bij het maken van een keuze of kunnen je overige zorgvragen beantwoorden.

Vergoedingsoverzichten 2021
Vergoedingsoverzicht Stad Holland

> Naar online overzicht

Vergoedingsoverzicht Nationale-Nederlanden

> Naar online overzicht

Géén klant bij nemassdeboer? Bel vrijblijvend 0299 200999

Wil je advies over je zorgverzekering maar ben je nog geen klant bij ons? Bel of mail voor gratis en vrijblijvend advies! Wij geven deskundig en onafhankelijk advies.

 

Meer weten? Bel vrijblijvend 0299 200999

Is het je nog onduidelijk en wil je meer weten (en dat begrijpen we heel goed) schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden je vragen.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op.
Anja Voordewind
Anja Voordewind
stuur email
Tel 0299-200999
Karina Bont
Karina Bont
stuur email
Tel 0299-200999
Mathilde Kwakman
Mathilde Kwakman
stuur email
Tel 0299-200999
Elles Nieuweboer
Elles Nieuweboer
stuur email
Tel 0299-200999
Debby Veerman
Debby Veerman
stuur email
Tel 0299-200999
Miranda Zwarthoed
Miranda Zwarthoed
stuur email
Tel 0299-200999
Sandra Plat
Sandra Plat
stuur email
Tel 0299-200999
Onze zorgspecialisten